Månedshoroskop: Juni

Foto: @nadineleopold

Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop juni 2019: Juni er her med ELLE-fest, sommerfester og snart sommerferie!

Hvordan blir juni for ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop juni 2019.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Månedshoroskop juni 2019

TVILLINGENE

– Styres av snakkesalige Merkur, og dette gir tegnet fordeler i alt som har med kommunikasjon og verbale evner å gjøre. Tvillingene er intellektuelle og trives i omgivelser der de kan få utvikle ideer og tanker. For en Tvilling dreier relasjoner seg like mye om et gjensidig intellektuelt utbytte som det fysiske. En Tvilling nøyer seg ikke med en partner hun eller han ikke kan snakke med. Så lenge det ikke blir for dyptpløyende, liker Tvillingen å lære seg nye ting. Du kan mangt om mye og kan trives godt med å jobbe med salg eller som journalist, siden du i begge disse yrkene får brukt evnen til å uttrykke deg verbalt.

Væren​ 21. mars – 20. april

Juni starter med mye stress, men resten av måneden blir fin og rolig. I begynnelsen av perioden er det en hel del fester, middager og annet som opptar den lille fritiden du har. De to første ukene av juni er morsomme og litt annerledes. Dette er både en ny start og et farvel. I midten av perioden roer tempoet seg, og du kan bruke tid på å skape nye rutiner på jobben.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Det blir en herlig, men intens start på sommeren. Juni dreier seg mye om jobb, fester og sene kvelder, og i denne perioden er du usedvanlig sosial. Du nyter de lyse kveldene, og Sola gir tegnet ditt ekstra energi. I midten av juni får du veldig gode nyheter. Slutten av perioden kan by på en reise av noe slag. Dette kan være en indre reise eller en tur til ett eller annet sted. Du lærer deg nye ting hele tiden.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

I løpet av sommerens første måned tar du et stort steg i karrieren din. Dette er noe du har håpet på, men ikke helt trodd at ville skje. Det blir også en forandring i tegnet ditt i denne perioden. Du bryter ut av noe som du er vant til, for å gå videre mot nye, interessante utfordringer. Når det gjelder kjærligheten, så blomstrer denne – spesielt om du er nyforelska. Du føler en sterk tilhørighet til kjæresten din, og sammen staker dere ut nye mål for framtiden. I løpet av slutten på perioden får du nyheter om en slektning. Dette blir et vendepunkt for deg, og du velger å omprioritere enkelte ting i livet ditt.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Juni blir en begivenhetsrik måned. Det blir oppbrudd og nye utfordringer. Du tar avskjed med kollegaer som bytter jobb, og du ønsker nye personer velkommen inn i livet ditt. I løpet av hele denne perioden tar du godt vare på dine nærmeste venner; det er disse menneskene livet ditt handler om. Når du er sliten, lei deg eller glad, er det disse personene du først tar kontakt med.

Løven 23. juni – 23. august

I begynnelsen av juni er det mye moro. Du opplever ting som du bare har drømt om før, og du er nesten redd for å våkne opp og innse at ingen ting av dette har skjedd. Akkurat nå er det venner, kjæresten og fritidsinteressene som er viktigst for deg. Jobben kommer i andre rekke, og dette kan irritere en del av kollegaene dine. Rundt midsommer skjer det en forandring som kommer til å påvirke deg de nærmeste par årene.

Jomfruen 24. august – 23. september

I løpet av juni konfronterer du en kollega som gjentatte ganger har gått for langt. Du er vanligvis en tålmodig sjel, men denne personen har trosset deg litt for mange ganger. Når vedkommende plutselig begynner å spre sladder, får du nok. For familien er dette en god periode – dere står hverandre svært nær mens du kjemper mot kollegaen din, og du føler at du får god støtte hjemme. Slutten av måneden blir veldig rolig.

Vekten 24. september – 23. oktober

Du prøver å ignorere problemene som dukker opp nå i juni. Du stikker hodet i sanden, men siden problemer som dette ikke kan overses – de må løses – er dette en dårlig strategi. Når du endelig innser at det ikke er noen vei utenom, så handler du på en moden og gjennomtenkt måte. I midten av perioden ser det ut som om du reiser din vei – enten bare et par dager eller litt lenger.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

Ting blir aldri som man har tenkt seg, men denne måneden blir faktisk bedre enn som så. En mengde faktorer bidrar til at mye klaffer, både på jobben og i privatlivet. I begynnelsen av perioden blir det en del stress på arbeidsplassen. Det er mye som skal avsluttes før ferien starter, men mot midten av måneden blir tempoet roligere, og du kan begynne å fokusere på et prosjekt som du ønsker å utvikle.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Månedshoroskop juni 2019: Det blir en fin avslutning på våren og en god start på sommeren. En del av drømmene dine går i oppfyllelse, mens andre endrer seg og utvikles til noe helt annet enn de var. I denne perioden har du det bra. Vennene dine står deg nær, og du har det kult på jobben. Det finnes en eller to personer som betyr ekstra mye for deg nå, og det er viktig for deg at du har dem ved din side. ​​

Steinbukken 22. desember – 20. januar

Juni er en overraskelsenes måned og en tid med mange drømmer. Det blir en magisk start på sommeren, men, fordi dette på sett og vis blir en avskjed med noen, blir den også litt trist. Du søker deg bort ifra noe som har vært en del av livet ditt i lengre tid. Dette kan være en jobb, et bosted eller et forhold. Du er klar for noe nytt, samtidig som du ikke helt har lyst til å slippe grepet om det gamle.

Vannmannen 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Juni blir en kontrastfylt periode. Du virker å ha både mye fritid og mye jobb denne måneden; i perioder har du fullt opp, mens andre dager er roligere. I løpet av denne tiden skjer det mye i privatlivet. Det er slektninger som skal feires og venner som arrangerer fester. Er du i et forhold, vil dette blomstre opp i denne perioden, og du føler deg nesten som nyforelska igjen. Slutten av juni dreier seg om en konkurranse.

Fiskene 20. FEBRUAR – 20. MARS

I løpet av denne måneden tar du en del viktige beslutninger, som er stikk i strid med det du tidligere har ment og sagt. Du bestemmer deg allikevel for å satse høyt, spesielt når det gjelder karrieren. Du trodde ikke at du skulle ha ork til å påta deg en så tung og ansvarsfylt jobb, men nå vet du bedre. Når det gjelder kjærligheten, har du klare og tydelige følelser for en person, men det virker som det hele er temmelig komplisert.
Powered by Labrador CMS