Fargen du bør kle deg i basert på ditt stjernetegn

Foto: Getty Images

Dette er fargen du vil føle deg best i basert på ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Fargen for deg: Stjernene har alltid påvirket livene våre - fra personlighetstrekk til karriere, men visste du at stjernetegnene har egne farger? Gjennom å inkludere disse i garderoben og sminken kan man påvirke både energi og velvære. Les videre for å finne ut av hvilken farge ditt stjernetegn bør kle seg i.

Fargen du vil føle deg best i basert på ditt stjernetegn:

Grønn som smaragder eller rødfargen på den ultimate leppestiften?

Tyren: Emerald Green

Foto: Getty Images

Tyren er praktisk og jordnær, med en kjærlighet for alt som er luksus. Smaragdgrønn er både naturlig og overdådig, og dermed den perfekte fargen for tyren. Denne fargen vil ikke bare gjøre at tyren føler seg lykkeligere, den representerer også rikdom - noe som er svært verdifullt for en tyr.

Tvillingene: Mango Tango

Foto: Getty Images

Tvillingen har en skinnende og solrik personlighet som kan lyse opp ethvert rom. De styres av Merkur, og er derfor svært sosiale og vennlige og vet hvordan man har det morsomt. I likhet med tvillingen er denne fargen en modig og skarp nyanse ingen kan takke nei til.

Krepsen: Jean Jacket Blue

Foto: Getty Images

Som et av de mest følsomme tegnene blir krepsen styrt av månen, noe som gjør at de er både medfølende og sentimentale. Det er ikke overraskende at denne nyansen av blå er den ultimate fargen for krepsen, ettersom den passer godt til den følsomme naturen deres.

Løven: Sunset Gold

Foto: Getty Images

Løven styres av solen, og er karismatisk, sjarmerende og stjernen av showet til enhver tid. En gyllen nyanse er den perfekte måten å vise frem deres majestetiske side. I tillegg vil de elske de endeløse komplementene.

Jomfruen: Nuts for Coconuts

Foto: Getty Images

Jomfruen er uten tvil det mest analytiske tegnet og er ofte perfeksjonister. En subtil nyanse av hvit vil utvilsomt være godkjent av tegnet. Fargen vil hjelpe med å roe ned tankene samtidig som den er en klassiker i garderoben.

Vekten: Watermelon Sorbet Foto: Getty Images Vekten er flørtende, sjarmerende og slående. De styres av Venus - gudinnen av kjærlighet - og elsker alt som er iøynefallende og morsomt. Denne nyansen er ikke bare stilig året rundt, den vil også tiltrekke seg eventyr-kjærligheten vekten lengter etter.

Skorpionen: Mulberry Wine

Foto: Getty Images

Skorpionen har en mystisk tiltrekning som ikke helt kan forklares. De er intense og kan til og med være noe klarsynte. Dermed må de uten tvil omfavne denne dype nyansen i garderoben. Fargen vil sørge for at folk følger med - akkurat slik skorpionen liker det.

Skytten: Sapphire

Foto: Getty Images

Denne fargen passer utmerket for en skytt som alltid er klar for nye eventyr. Tegnet styres av Jupiter - planeten for hell, formue og suksess - og det er ikke overraskende at skytten føler seg ekstra heldig i denne juvel-inspirerte nyansen. Dobbel hell, dobbel stil!

Steinbukken: Cocoa Powder

Foto: Getty Images

Steinbukken verdsetter pålitelighet og stabilitet, og er ekstremt hardtarbeidende. Derfor vil denne fargen - en sterk nøytral nyanse - være perfekt for dem i det de samler prestasjoner og når personlige mål.

Vannmannen: Cashmere Grey

Foto: Getty Images

Vannmannen er ofte unik og kreativ, og blir tidvis referert til som "romvesnene" blant stjernetegnene. Av og til kan de trenge litt hjelp med å plassere begge ben på jorda, og derfor er denne enkle men sofistikerte nyansen perfekt. Den nøytrale nyansen lar personligheten deres skinne ekstra sterkt.

Fiskene: Seafoam Green

Foto: Getty Images

Denne nyansen inspirert av havet er perfekt for fiskene! Vanntegnet som er styrt av Neptun har ofte sterke følelser hele tiden, men det følsomme temperamentet deres kan roes ned ved å inkludere sjøgrønt i garderoben. De blir uten tvil den stiligste fisken i havet.

Væren: Lipstick Red

Foto: Getty Images

Dette stjernetegnet styres av Mars og er naturlig lidenskapelige og selvsikre. Det er derfor ikke overraskende at ildtegnet trives best i en sterk rødfarge - fargen som ofte forbindes med lidenskap, selvsikkerhet og modighet.

Powered by Labrador CMS