Dagens horoskop: Søndag 26. juli

Se hvordan din dag blir her!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne søndagen får du tid til å treffe noen du ikke har sett på en stund. Ting har vært hektiske for dere begge. Dere har mye å snakke om og personen forteller deg noe som fatter stor interesse.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om selvransakelse. Hva er planen videre? Hva vil du? Og hvem vil du være sammen med? Du må konfrontere en følelse du har kjent på en stund, men vet ikke helt om du orker å ta tak i dette nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en aktiv og sosial dag med mye latter. Du får gjort noe du har tenkt på lenge og det blir morsommere enn du hadde forestilt deg. Du tar også en titt på regnskapet denne søndagen. Her må du ta noen grep...

Krepsen 21/6-22/7

Du har lenge vurdert en nær relasjon og i dag opptar dette tankene dine. Du er litt usikker på hva du vil og er nølende. At du til tider kan være litt innesluttet preger situasjonen. Du må finne ut hva du vil og gå for det.

Løven 23/7-22/8

Du er klar for nye eventyr og tar fatt på søndagen med liv og lyst. Det er mange mennesker rundt deg om dagen og du trives i andres selskap nå. Du føler deg heldig og kanskje denne lykken kan føre til noe mer...

Jomfruen 23/8-22/9

Dagens agenda er full og du angrer på noe du har tatt på deg. Av og til blir det for mye for deg å ta hensyn til og du må ikke glemme å ta vare på deg selv. Kvelden byr på en positiv overraskelse som du ikke hadde forutsett.

Vekten 23/9-22/10

Ting er ikke helt i balanse og det irriterer deg. Som vekt er dette en av dine svakeste sider og det får du kjenne på i dag. Det er viktig å ikke la seg vippe av pinnen selv om ting ikke alltid blir akkurat som du hadde sett for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig og etterlengtet søndag. I dag er dagen for å ta tak i en hobby som du ellers ikke får så mye tid til. Du møter en person du ikke har sett på en stund og det blir et hyggelig møte.

Skytten 22/11-21/12

Du synes at helgen gikk for fort og skulle gjerne hatt litt mer egentid. Den kommende uken kan du ha fokus på dette og rydde tid til ting du har lyst til og ikke bare det andre vil at du skal være med på. Kvelden handler om god mat.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er mange mennesker rundt deg nå og det er lov til å ta seg et pusterom. Da vil du fungere bedre sosialt. Du tar fatt på noen oppgaver og ligger ikke på latsiden. Perfeksjonisme er noe du stadig streber etter og dette får du til.

Vannmannen 20/1-18/2

Dette blir en morsom søndag med mye latter og aktivitet. Kanskje i det våte element eller utendørs? Uansett føler du deg fri og lett. Sommeren har gjort deg godt og du er på et positivt sted.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du litt humørsyk og dette kan gå utover de rundt deg. Prøv å trekk deg litt unna og ikke la det gå ut over andre, men dette er vanskelig for deg nå. En kommentar setter deg litt ut av spill, men du henter deg inn igjen. Husk at det ikke er alt det er verdt å krangle for...

Powered by Labrador CMS