Dagens horoskop: Lørdag 25. juli

Slik blir din lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Endelig helg og mulighet for å hente deg litt inn igjen. Det har vært en intens uke og nå trenger du litt ro rundt deg. Kvelden handler om familie og nære relasjoner. Nyt den.

Tyren 20/4-20/5

Enten du er hjemme, eller på ferietur blir dette en aktiv dag. Kanskje du skal befinne deg utendørs? En person du ikke har hørt ifra på en stund tar kontakt og du er usikker på hensiktene. Er dette noen du vil ha kontakt med?

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen handler om festligheter, være seg en middag med venner, en fest eller en feiring. Selv om du er sliten etter mye sosialt liv den siste tiden, burde du kaste deg med. Du kommer ikke til å angre...

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei av styr og ståk og trekker deg litt unna i dag. Du trenger tid til å tenke og trives i ditt eget selskap. Hvis du hviler, får du sortert tankene og du kommer til å se løsningen på situasjonen klart og tydelig. Lytt til deg selv og magefølelsen.

Løven 23/7-22/8

Livet smiler og nå kan du endelig slappe av. Nå er det på tide å komme seg litt bort og du tar en sjanse som byr seg. Kvelden handler om god mat, familie og mye latter.

Jomfruen 23/8-22/9

En rolig hjemmekveld er akkurat det du trenger. Kanskje du ikke føler deg helt på topp i dag? Ta det med ro og hent deg inn igjen, så får du en fin og rolig helg før en intensiv uke står for døren.

Vekten 23/9-22/10

Du tar fatt på et prosjekt som har vært i tankene dine en stund nå. Det kan være noe stort, eller noe lite. Uansett er i dag dagen! Det ligger en del planlegging bak, og ting på være på plass før du kan ta fatt på selve jobben. Det kan hende du får hjelp og støtte fra uventet hold.

Skorpionen 23/10-21-11

Dette blir en lørdag full av fart og spenning. Du møter folk du ikke har sett på en stund og kommer på hvor glad du er for at disse er i livet ditt. Kvelden handler om latter og venner.

Skytten 22/11-21/12

Stikkord for lørdagen er kos, mat og gode samtaler. Det er en spesiell samtale du har tenkt på lenge og den får du endelig tatt i dag. Denne personen er en som står deg nære, men som har glidd litt fra deg den siste tiden. Benytt sjansen til å fortelle hva du føler.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir produktiv og aktiv. Endelig har du fått svar på et spørsmål du har lurt på lenge og med dette svaret kan du slå deg litt mer til ro. Du liker ikke å ikke ha kontroll og du må bare lære deg å slappe litt mer av. Det er ikke alt du kan styre...

Vannmannen 20/1-18/2

Du får en urovekkende beskjed og får mye å tenke over. Vi er nå inne i vannmannens tidsalder og dette påvirker deg. Utvikling er et stikkord og dette vil du få merke denne helgen.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir rolig og behagelig. Du får tid til å gjøre ting du ellers ikke har tid til og får gjort en del hjemme. Ting har hopet seg litt opp i ferien og nå benytter du sjansen til å rydde litt både mentalt og hjemme. Kvelden kan by på romantikk...

Powered by Labrador CMS