Dagens horoskop: Torsdag 22. oktober

Klar for torsdag?

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske rolig start på torsdagen og det er du glad for. Du blir stresset hvis det er for mye å gjøre tidlig på dagen. I dag ser du fram til noe som skal skje i helgen.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes mange muligheter til å tenke litt utenfor boksen i dag. Du får være kreativ, nytenkende og å teste noe nytt. En sjef gir deg ros for at du har så bra energi om dagen og du leverer langt over det som er forventet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir sint på en person som ikke kommer i tide... Du kan være dårlig på dette selv, men du pleier å være punktlig når det kommer til jobb og møter. Denne personen mener at å komme 15 til 30 minutter for sent er helt innafor. Du bør si ifra og ikke holde sinnet inni deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du vanskelig for å konsentrere deg om jobb. Noe som skal skje i helgen opptar tankene dine. I løpet av dagen kan det hende at en kollega trenger hjelp med et prosjekt.

Løven 23/7-22/8

Hvis du ikke jobber i dag, har du ingen spesielle planer. Du er impulsiv og vil finne på noe litt uventet. Det er bra å være spontan til tider, men det finnes ting som burde gjøres i hjemmet. En venn tar kontakt og har heftig sladder på lur.

Jomfruen 23/8-22/9

Humøret er på topp denne torsdagen. Det er mye som er bra i livet ditt nå, og du nyter dagen uansett om det er vanlig hverdag eller helg. I dag har du noe ekstra fint å se fram til.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag hvor utvikling er et nøkkelord. Du får mulighet til å vise kunnskaper du har. Det er ikke ofte du får skinne på denne måten på jobb, men i dag er det virkelig din tur til å vise hva du er god for.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ta ett steg i gangen når det kommer til noe som du synes er komplisert og litt vanskelig. Det har med jobb å gjøre, og sjefen din har prøvd å få deg til å ta initiativ og få mer kunnskap om emnet. I dag løsner det endelig og du føler deg mer selvsikker.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handler om å vise hvem du er og hvordan du fungerer ovenfor en gruppe som ikke kjenner deg så godt. Du kan synes at det er litt vanskelig å være åpen når det gjelder mennesker du ikke kjenner, men i dag er det viktig at du våger å «bjuda på».

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på det som må gjøres før du tar helg. Det blir en intensiv og krevende dag, men du overrasker deg selv og er stolt over av det du presterer.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag kan du være litt impulsiv. Det passer bra at du ikke har for høye krav til deg selv når og tillater deg selv å slippe deg løs og ha det litt gøy. I løpet av dagen får du nyheter som overrasker deg og gjør deg veldig glad.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en del du må ta stilling til i dag. Det kan handle om en viktig avgjørelse som du er i ferd med å ta. Du har lenge kjent at noe ikke stemmer helt mellom deg og en venn, og nå har du fått dette bekreftet.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS