DAGENS HOROSKOP: TIRSDAG 8. DESEMBER

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 31/3 - 19/4

Det finnes ingen enkel måte å fortelle et familiemedlem hva han/hun skal gjøre. Denne personen er i tillegg svært følsom, og du vet godt at det fort kan eskalere på en måte som vil prege resten av dagen. Lyspunktet denne tirsdagen blir derfor at du mottar en god tilbakemelding på et tidligere prosjekt.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne tirsdagen blir roligere enn mandagen, selv om du fortsatt har mye å gjøre. Du fokuserer på de tingene som må gjøres, og heller se bort ifra det øvrige. Kvelden handler om vennskap og latter.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du kan være ganske sta, og det viser du i dag. Det har vært mye den siste tiden, men det har samtidig vært en god periode som har gitt deg masse god energi. Denne energien blir god å ha de siste ukene før jul. Kvelden handler om julegaver.

Krepsen 21/06 - 22/7

Du får høre sladder fra en venn som du egentlig synes er litt spennende, men som du later som at ikke bryr deg. Men når navnet på en viss person dukker opp klarer du ikke lenger å holde pokerfjeset. Denne personen interesserer deg såpass mye at du bare må vite.

Løven 23/7 - 22/8

Du diskuterer med en venn rundt hvordan du skal løse en oppgave, men det viser seg at han/hun vet like lite som deg. Det du burde gjøre er å søke råd hos noen som har mer erfaring innen dette området. Det krever sitt mot da du vegrer å vise deg svak for denne personen.

Jomfru 23/8 - 22/9

Denne tirsdagen flyr avsted, men du får likevel tid til å gjøre unna en god del arbeid. Du kan være ganske effektiv når du først setter inn giret, og i kombinasjon med dine praktiske evner blir det virkelig bra. Kvelden handler om en familiesak.

Vekten 23/9 - 22/10

Du er usikker i dag, og dette viser du med hele ditt kroppsspråk. Gjør ditt beste for å bevare roen, observer, lytt og pust dypt. I løpet av ettermiddagen hører du et rykte du synes er ugreit.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du vil gjerne vise hvor effektiv du kan være, men risikerer å slurve en del. Det blir vanskelig å både være nøye og effektiv på samme tid. Tenk kvalitet, fremfor kvantitet - det vil du vinne på i lengden.

Skytten 22/11 - 21/12

I dag er du sårbar for kritikk fra en slektning. Denne personen har alltid en kommentar til deg, som indirekte sårer - og det er du lei av. Samtidig vet du ikke helt hva du skal gjøre med at de små stikkene sårer deg.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Denne tirsdagen er du frustrert over en samarbeidspartner som ikke har gjort sin del av jobben. Dette resulterer i at dere begge ligger bakpå, som utløser enten stress eller overtidsarbeid. I løpet av kvelden har du kontakt med en eller flere venner.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du vegrer å dele alle idéer og tanker på en og samme gang, men deler heller litt etter litt. Dette gjør du for å forhindre at en annen tar æren for ditt arbeid. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2 - 30/3

Du har lett for å ta deg nær av småting i dag, og en venn påpeker at du er hårsår. Egentlig handler dette om at du er inne i en periode der månen påvirker ditt tegn sterkt, og dette forsterker din allerede følsomme natur. Denne påvirkningen er ikke varig.

Powered by Labrador CMS