Dagens Horoskop: Tirsdag 15. Desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du bruker dagen på å prøve å bestemme deg for hva du vil, selv om du egentlig ikke er klar for å et valg. Det er snakk om et privat dilemma, og du ønsker aller helst å fortrenge det hele. Tenk tilbake på en tidligere erfaring med en lignende situasjon, og det du lærte den gang.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne dagen handler om å ta en mental pause og puste ut. Det kan godt hende at du har fri, eller at dagen ikke er så travel slik at du kan fokusere på deg selv og egne behov. Dette blir en god dag som gir deg etterlengtet energi for den kommende uken.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Noen ganger er du virkelig målrettet, og i dag får du bevise akkurat hvor målrettet du kan være når du først har satt deg et mål. Det blir en veldig produktiv, men også positivt stimulerende tirsdag.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du får høre et rykte som opprører deg. Du tenker ikke engang over hvorvidt det faktisk stemmer før du lar deg følelsesmessig engasjere. Det kan lønne seg å undersøke dette litt nærmere før du virkelig blir sint og skuffet. Noe av det du finner ut kan også overraske deg.

Løven 23/7 - 22/8

Du er virkelig spontan om dagen og lever mer for nåtiden enn fremtiden. For deg er det nuet som gjelder, både på jobb og privat. Dersom du er i et forhold kan dette komplisere ting, dersom din partner ønsker å se fremover - fremtiden er nemlig det siste du tenker på akkurat nå.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du krangler med et familiemedlem som alltid tenderer til å trigge deg på et eller annet vis. Denne personen kan være veldig firkantet i sitt tankesett. Det komiske i med det hele er at du ikke klarer å se at dere egentlig er ganske like. Men dersom du åpner øynene for dette, vil du håndtere situasjonen mye bedre.

Vekten 23/9 - 22/10

Du irriterer deg over en kollega som alltid kommer for sent. Denne personen viser ingen respekt for hverken deg eller sitt arbeid. Det har lenger ingenting å si hvor dyktig denne personen er i jobben, du kjenner kun på irritasjon. Du har prøvd å ta opp dette problemet med både din kollega og sjef, men du får ingen respons.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Dagen handler om å se muligheter, og vise hvem du er ovenfor en sjef. Du har store planer om å nå langt i din karriere, men du trenger også at sjefen din gir deg muligheter hvor du kan utvikle deg.

Skytten 22/11 - 21/12

Du har en del å gjøre i dag, så det gjelder å komme tidsnok på jobb. Du har en tendens til å bli forsinket for tiden, og dette skyldes en kombinasjon av sene kvelder og mørket. Det finnes lite som tynger Skytten på samme måte som mangel på dagslys.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om å tenke fremover og ligge i forkant. Det kan være utfordrende sånn som situasjonen er akkurat nå. Det føles som om alle planer for fremtiden bare blir ren gjetning ettersom du umulig kan forutsi hva som skjer fra en dag til en annen.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du er skuffet over en sjef som tok æren fra deg og dine kollegaer som faktisk har gjort jobben. Denne personen har alltid vært dårlig på å gi ros, men veldig god på å høste den. I dag kjenner du at det går langt over grensen.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det finnes en nysgjerrighet og vilje for utvikling i ditt tegn akkurat nå. Tregheten og passiviteten som har preget høsten er i ferd med å gi slipp, og du ser endelig fremover igjen. I dag er en god dag for å begynne å sette noen mål for 2021.

Powered by Labrador CMS