DAGENS HOROSKOP: ONSDAG 9. DESEMBER

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen vil by på en utfordring. Som et resultat av lang tids prokrastinering, har du nå gått tom for unnskyldninger og det er på tide å ta tak. En venn ber deg om råd.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du en indre ro. Denne vil hjelpe deg gjennom dagen, og sørge for at du ikke føler deg overveldet av dine gjøremål. Kvelden byr på kvalitetstid med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen blir både spennende og lærerik. Kanskje får du også muligheten til å realisere et prosjekt eller en idé. Din kollega lar seg imponere av dine påfunn, og kvelden byr på gode nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker mye på en person du nylig har møtt. Du har ikke møtt denne personen på lang tid, men møtet gjorde inntrykk og nå dukker han/hun opp i tankene dine hyppig. En del av deg vil oppsøke han/hun igjen, men du føler deg usikker på om det er riktig.

Løven 23/7-22/8

Du er allerede godt på vei med flere av planene du hadde lagt for denne høsten og vinteren, men innser samtidig at du fortsatt har en vei å gå. Dette gjelder spesielt planene for privatlivet.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne onsdagen blir seig. Du mangler motivasjon og føler deg irritert. Kvelden handler om å løse et problem med noen som står deg nær. Dette krever sitt av tid og tålmodighet.

Vekten 23/9-22/10

Økonomien stresser deg om dagen. Utgiftene er mange, og det kan virke som det nærmest er et hull på pengesekken hvor pengene renner ut. Nå gjelder det å få oversikt og ta kontrollen. La deg gjerne et budsjett, og forplikt deg til dette.

Skorpionen 23/10-21-11

Du opplever at en som står deg nær ikke lytter til deg. Denne personen har en tendens til å kjøre på med sitt eget, og glemmer ofte å få ditt perspektiv. Det er på tide at dere løser dette, og aller helst gjennom en god samtale.

Skytten 22/11-21/12

Denne onsdagen går i et forrykende tempo, og oppgavene er både mange og varierende. Likevel har du kontroll. I dag vil også en gammel drøm gå i oppfyllelse.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du god, og det får du også skryt for. Dette booster humøret ditt. Dagen blir både spennende og lærerik, og du legger spesielt merke til hvor ulike vi mennesker kan være. På hjemmebane er det en relasjon som vokser frem, og som vil utvikles over tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kjenner på stress i dag. Det har en sammenheng med et prosjekt du arbeider med hvor ting ikke går helt som planlagt. Det eneste som hjelper nå er å være tro mot deg selv, og ikke gi opp. Da vil du oppdage at løsningen er nærmere enn du tror.

Fiskene 19/2-20/3

I dag klandrer du deg selv, og føler en misnøye over at ting ikke er som de burde være. For alle andre ser det ut som livet ditt går på skinner med jobb og relasjoner, men for deg er det noe som mangler. Du vet hva som må til, men er samtidig redd for å ta steget full ut og gjøre endringene som må til for å oppnå dette.

Powered by Labrador CMS