Dagens horoskop: Lørdag 24. oktober

Slik blir din lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har sett fram til denne lørdagen hele uka. Spørsmålet er om du har hypet opp forventningene dine vel mye og at dagen ikke blir så spektakulær som du hadde sett for deg... Men det blir en fin og morsom dag. Kvelden blir litt annerledes...

Tyren 20/4-20/5

Det blir en travel og trivelig lørdag der du får tid til hjemmekos, matlaging og hyggelig sosialt samvær. I dag passer du på å la dine kreative evner skinne. Kvelden handler om familie og venner.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å gå rett på sak med en venn. Tidligere har du bare kommet med antydninger om dette, men det har fungert dårlig. Du bestemmer deg for å være litt mer direkte nå...

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en trivelig lørdag der det skjer mye. Du får masse oppmerksomhet og det trives du med. Du liker å være i sentrum og spiller på sjarmen for det den er verdt. Kvelden handler om vennskap og om personlig utvikling.

Løven 23/7-22/8

Det blir en litt tøff lørdag der du ikke rekker halvparten av det du hadde planlagt. Du er skikkelig irritert på slutten av dagen, og det kan hende dette går utover feil person. Du har vanskelig for å håndtere følelsene dine nå og det kan rett og slett boble over. Da er det nok best å bruke kvelden på kos med familien. Har du en niese eller nevø, er det den beste medisin. Unn deg selv litt snacks også.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen går fort og du er effektiv. Du har masse planer og det er lite rom for impulsivitet. En venn du ikke har hørt fra på en stund hører av seg og dere får mulighet til å treffes igjen. Det blir du glad for.

Vekten 23/9-22/10

Du er i et strålende humør i dag. Det er masse herlig energi i ditt tegn nå. Har du mulighet, tilbringer du dagen ute i naturen. Kvelden handler om å være ærlig og om å ikke gi etter for andre personers meninger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan være sta, og det vet du. Dette får du bruk for i dag. Du havner i en situasjon som setter både tålmodigheten og staheten på prøve. Du takler dette på en fantastisk måte og det ender med at du er stolt over deg selv.

Skytten 22/11-21/12

I dag mister du fokus lett og du bør unngå situasjoner som krever høy konsentrasjon. Det er mange tanker som surrer i hodet ditt, og egentlig trenger du tid til å rydde litt opp mentalt. Dessverre får du ikke tid i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en trivelig og sosial dag. Du kan slappe skikkelig av fordi et ganske stort prosjekt du har jobbet med over tid er bak deg og du kan begynne å se framover igjen. I dag får du skikkelig gode nyheter. På kvelden tar noen kontakt og vil treffes. Du er egentlig opptatt, men personen vekker din oppmerksomhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intens lørdag der du skal rekke både jobb og kos. I løpet av dagen er det en del ting som må gjøres før du kan slappe av. Kvelden handler om vennskap, familie og planer for framtiden...

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt tilbakeholden når du forteller en venn om følelsene dine. Du vil ikke såre vennen din, samtidig som det er viktig for deg å være ærlig. I kveld går du gjerne ut med venner, og stenger ute alle personlige bekymringer du har.

Stemte fredagens horoskop?!

Powered by Labrador CMS