Dagens Horoskop: Lørdag 19. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dette blir en koselig dag. Du sørger for god stemning hjemme med god mat, levende lys og godt selskap. Nå som hverken været eller omstendighetene er spesielt oppmuntrende, er det desto viktigere å gjøre det beste ut av det du faktisk kan gjøre noe med.

Tyren 20/4 - 20/5

Du bruker dagen til praktiske gjøremål og rydding. Dagen blir både effektiv, og veldig koselig. I løpet av ettermiddagen improviserer du litt, og kvelden handler om å planlegge en spesiell aktivitet for sommeren.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du bør være litt forsiktig med hva du sier, og hvem du sier det til. Du har en tendens til å lekke litt informasjon, og spesielt nå rundt juletider er dette en dårlig egenskap. Kvelden byr på en overraskelse.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du har mye å glede deg til denne lørdagen, spesielt dersom dagen tilbringes med noen du er glad i. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg småsjalu. Du er litt ekstra følsom når det gjelder akkurat denne personen.

Løven 23/7 - 22/8

Dagen handler om en fysisk utfordring, konkurranse og å ha det gøy. Du omgås kun et fåtall venner for tiden, men deres vennskap betyr alt for deg. Kvelden handler om noe som er svært lite gjennomtenkt, impulsivt og romantisk for en person du aldri helt har gitt slipp på.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du er ikke så flink til å sette ord på følelser. Du tenker egentlig at følelser er mest til bry, og vet ikke helt hvordan du skal håndtere dem. Kvelden handler om jul, hygge og forberedelser. Dersom du er heldig, blir det både gløgg og pepperkaker.

Vekten 23/9 - 22/10

Det finnes ingenting så hyggelig som lørdag, og i dag nyter du dagen til det fulle. Dersom du har muligheten tilbringer du mesteparten av dagen utendørs – men om været ikke tillater det, skaper du herlig stemning innendørs istedenfor.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du blir en interessant dag som byr på informasjon, opplysning, og en hel del ny kunnskap. Du føler at du endelig har forstått et problem i sin helhet. Du du tidligere visste, og baserte dine konklusjoner på, var ut ifra de puslespillbrikkene du hadde da. Nå kan du vurdere situasjonen mer rettferdig.

Skytten 22/11 - 21/12

Det går veldig bra med deg om dagen. Du tar vare på både fysisk og mental helse. Du har innsett hvor viktig det er å ikke miste perspektivet i tider som disse. Lørdagen brukes til trening og velgjørende aktiviteter som hjemmespa.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du får mange fine meldinger fra venner i dag, og det gjør virkelig dagen din. Det har vært en ganske utfordrende periode, både privat og på jobb. Du har et behov for å se at det er i ferd med å snu. Ha tro på skjebnen, det som skjer nå er nødvendig for at du skal vokse og takle de utfordringer som venter.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det finnes mange måter å vise følelser på, men du velger å ikke vise dem i det hele tatt, og heller holde alt inne. Dette er ikke så sunt. Du har et behov for å prate om hvordan du har det, og hva du tenker. Prat med en kjæreste eller en god venn.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det finnes ikke så mye å gjøre med den situasjonen du befinner deg i, annet enn å prøve å være positiv og ikke grave deg helt ned. Du har mye å være glad for. Om du bare vil, kan dette bli en herlig dag, men det er opp til deg selv.

Powered by Labrador CMS