Dagens horoskop: Fredag 23. oktober

Sjekk hvordan starten på helgen blir her!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er noen spørsmål du må ta stilling til i dag, så det er bra at du holder fokus. Akkurat nå har månen innflytelse på deg, som gjør at du lett kan bli distre og lar tankene fare. Kvelden blir morsom!

Tyren 20/4-20/5

Det er mye du vil få gjort i dag, men du prøver å ikke stresse. I dag får du nyheter som gjør deg stolt og glad. Kvelden handler om å forberede deg til helgen. Det blir en trivelig og sen kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen byr på høyt tempo, noe som går ut over kvaliteten på jobben du gjør. En diskusjon med en kollega kan utarte seg fordi begge står på sitt og gir seg ikke uten diskusjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du er fornøyd og glad fordi du får noen gode nyheter av en sjef. En samtale gikk bedre enn du hadde trodd. Du føler at du og sjefen begynner å få en god relasjon etter en litt turbulent periode.

Løven 23/7-22/8

Du har masse energi denne fredagen og det merkes på hele deg! Det blir en fin dag der du får gjort mye samtidig som du trives og har det gøy. En kollega kan irritere deg litt fordi personen søker oppmerksomhet fra deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar deg vann over hodet i dag når du tar på deg et prosjekt som ligger utenfor din komfortsone. Den handler om at du vil prestere og at en viss person skal legge merke til det på jobb. Kvelden blir morsom, men annerledes.

Vekten 23/9-22/10

Du tar tak i noe som du synes er skikkelig kjipt, men som du vet må gjøres. Det blir en intensiv fredag der fokus ligger på å rekke å bli ferdig før du tar helg. Kvelden handler om familie.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du målrettet. Påvirkning fra Jupiter gjør deg litt mer konservativ i tankegangen. Du legger sjelen din i det meste du gjør, noe som sjefen din setter pris på. Kvelden handler om en personlig utfordring.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å ikke kontrollere en venn, men det er vanskelig siden du synes personene tar elendige beslutninger nå. Du må respektere hensiktene til din venn og dere bør skvære opp.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intensiv fredag og i kveld er du trøtt. Men hvis du tror at du kan nyte kvelden på sofaen med en serie, tar du feil. Vennene dine har ikke sett deg på lenge og de aksepterer ikke et nei i kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen er det smart å ikke ta på seg for mange oppgaver. Velg det som du må gjøre og fokuser på å bli ferdig i tide. I ettermiddag vil du teste ut noe nytt. Kvelden handler om å være hjemme...

Fiskene 19/2-20/3

Du fokuserer på å rekke så mye som mulig i dag slik at du får en bra start på neste uke. Dagen blir hektisk, morsom og til dels litt stressende. Kvelden byr på en trivelig overraskelse.

Stemte torsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS