Dagens Horoskop: Torsdag 17. Desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du har flere ulike valgmuligheter nå, men du synes egentlig ikke at det er så lett fordi ikke helt har overskuddet til å kjøre på. Nå handler det om å finne tilbake til gleden og viljen til å drive framover igjen.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne dagen handler om å sørge for at ting er under kontroll. Det blir en bra og ganske aktiv dag, hvor du får skryt for et av dine initiativ. Akkurat når har du uvanlig mye frihet på jobben, og det passer deg bra.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du har stor tro på deg selv nå, og det er bra. Gjennom å fokusere fremover kommer du også over mange av de vanskelighetene du går gjennom akkurat nå. Du får også nyheter som vil gagne deg på sikt.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du tar en mental pause fra alt nå. Det har vært alt for mye den siste tiden, og du trenger ro til å samle tankene. Du blir oppmuntret av en kollega som synes at du er helt topp.

Løven 23/7 - 22/8

Noen ganger går ting ad undas, men andre ganger blir det akkurat som man vil. Du møtte tilfeldig på en person, og dette brakte gamle minner til liv. Dette møtet gjorde deg også usikker på din nåværende situasjon og følelser.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det er vanskelig å holde tempo oppe nå fordi det er så mye som motarbeider deg om dagen. Det beste du kan gjøre er å ikke tenke så langt frem, men heller ta en ting av gangen. Kvelden handler om løfter og gamle bragder.

Vekten 23/9 - 22/10

Du er bekymret over din nåværende situasjon. Som vanlig er Vekten litt sent ute, og det har sørget for at du ikke har helt oversikt på julegavene. Du burde sikkert tatt deg en ordentlig shoppingrunde, men din samvittighet hindrer deg. Kanskje er dette året for å foreslå en jul uten julegaver?

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du tar ingen risker i dag. Det føler sterkt på at du har uflaks i alt du gjør, og derfor spiller du heller med sikre kort. Dette er en kortvarig, men ugrei følelse. Heldigvis går den over, så ta heller en rolig kosekveld hjemme i dag.

Skytten 22/11 - 21/12

Denne dagen handler om de vanskelige spørsmålene. Du er ikke alltid så empatisk, og det kan godt hende at du allerede har tråkket noen på ømme tær ved en feil. Dagens råd er på å prøve å lytte før du prater.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du er skuffet, men ikke overrasket over en beskjed du får. Hvordan dette påvirker deg avgjøres av hvor sterk du er mentalt. Se på det som en utfordring og en mulighet til å vise hvem du er, eller så kan du enkelt trekke deg.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du irriterer deg over at ting ikke blir som du ønsket, men samtidig vil du ikke gi opp. Du ønsker å bevise for deg selv og andre at du kan prestere på det nivået du har gitt inntrykk av. Mye løsner i dag, og mange brikker faller endelig på plass.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du tenker mye på fremtiden. Mye er uklart, både på jobb og privat. Dette får deg til å bruke nettene til tankevirksomhet, som igjen påvirker søvnen din. Kvelden handler om ulike typer av doble signaler og å lese mellom linjene.

Powered by Labrador CMS