Dagens Horoskop: Søndag 20. Desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

I dag prøver du å tenke positivt, selv om det er mange utfordrende ting som skjer i livet ditt nå. Du fokuserer på alle lyspunkt, og forsøker heller å ta en ting av gangen. Dette blir en bra dag, og du lykkes med å tenke negativiteten bort.

Tyren 20/4 - 20/5

Det virker som om du har mindre fritid enn andre, og derfor tar du godt vare på den fritiden du har. Dagen handler om enkle gleder og forberedelser til julen. Det blir en kreativ og herlig dag med julekos i fokus.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det finnes ingen unnskyldning for hvordan en venn har oppført seg. Du har prøvd å skylle hans/hennes oppførsel på diverse andre ting, men når du tenker etter handler det hele egentlig om egoisme. Kanskje du burde fokusere mer på andre energikilder enn denne personen.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du vil få gjort så mye som mulig i dag, så det gjelder å planlegge godt. I løpet av dagen får du en beskjed angående noe du har tenkt over i lang tid. Det ble kanskje ikke som du håpet, men det gjør beslutningsprosessen enklere.

Løven 23/7 - 22/8

Det finnes nok å ta tak i denne søndagen, så sørg for å være uthvilt og klar for litt aktivitet. Mye handler om fysiske utfordringer, og å teste din egen grense for hva du tåler.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det blir en rolig og hyggelig dag, der mye kretser rundt jul og nyttår. Sånn som ting er nå kjenner du at du må tenke nytt angående høytiden. Denne endringen krever en del planlegging.

Vekten 23/9 - 22/10

Dagen handler om frisk luft og aktivitet. Det blir en god dag for sortering av tanker, og fokus på det viktige her i livet. Du får også en beskjed angående jobb, og dette er relativt gode nyheter.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Dette blir en aktiv og morsom dag som handler om familie og gode venner. Du omgås veldig få mennesker for tiden, men dem du treffer betyr mye for deg. Kvelden blir annerledes og gøy.

Skytten 22/11 - 21/12

Du har en del å gjøre denne dagen. Det virker som du ikke har hatt tid til hverken julegaver eller andre forberedelser. Nå gjelder det å gå systematisk til verks, og ta en ting av gangen. Du har vanskeligheter med stress for tiden, så det hele kan oppleves som litt slitsomt.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du tar en dag av gangen akkurat nå, og planlegger ikke så langt frem. Gjennom å leve i nuet, opplever du også mer, og det reduserer stress. I løpet av dagen får du en positiv beskjed angående fremtiden. Kvelden handler om en forelskelse.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det blir en herlig og veldig interessant søndag. Du møter en person som imponerer deg med sin kunnskap innenfor en emne. Dette er en person som kan lære deg en hel del. Kvelden handler om hjemmet og julen.

Fiskene 19/2 - 20/3

I dag prøver du å komme i julestemning, men det er litt vanskelig. Det har skjedd så mye i det siste, og du kjenner ingen reell glede for julen slik som du pleier. Nøkkelen til en bra søndag er å ikke legge press på deg selv. Unn deg selv å ta det med ro, og bare lande litt i dagens situasjon.

Powered by Labrador CMS