Dagens Horoskop: Onsdag 16. Desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Det blir en interessant og lærerik dag, og du får vite ting som kan hjelpe deg med å ta beslutninger i fremtiden. Din sjef har masse erfaring, og deler gjerne med seg av denne. Du setter stor pris på at han/hun deler denne kunnskapen med deg.

Tyren 20/4 - 20/5

Dagen blir variert og rolig, men også stressende og intensiv. Du får bryne deg på mange oppgaver, og får masse ros for innsatsen du legger ned. I løpet av ettermiddagen får du skryt for å være en ekte lagspiller.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du er litt skuffet over resultatet av et prosjekt du har lagt ned mye tid og ressurser på. Du hadde forventet bedre. Bruk dette som en erfaring for fremtiden.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du er litt treg i dag, og får ikke engang med deg en kommentar fra din kollega. Vanligvis plukker du opp denslags umiddelbart, men i dag er tankene et helt annet sted. Din kollega blir overrasket over din manglende reaksjon.

Løven 23/7 - 22/8

Dagen handler om å være frempå og ta sjanser. Dette er noe du vanligvis tar lett på, men den siste tiden har du valgt å spille med sikre kort. Nå er det på tide å gi deg selv en real utfordring.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om å finne indre ro i det kaoset som er din hverdag akkurat nå. Med så mange rundt deg som er borte, syke eller nedbemannet kjennes jobben dobbelt så tung som vanlig. Heldigvis har du fortsatt kollegaer som muntrer deg opp, og hjelper deg til å se det positive i situasjonen.

Vekten 23/9 - 22/10

Du bekymrer deg for det som kan skje i tiden fremover, og dette gjør deg litt handlingslammet i dag. Du orker heller ikke å legge planer fordi du ikke klarer å se lenger enn et par dager frem. Gjør ditt beste for å se bort ifra de nåværende omstendighetene, og planlegg ut ifra det du faktisk vet.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du har mye å gjøre i dag, og mye av det handler om å legge en kreativ touch på et prosjekt du jobber med. Slipp kreativiteten fri, og ikke vær redd for å ta den helt ut. Det er andre som sørger for rammene, slik at du kan jobbe helt ut ifra din visjon.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen handler om å si ja og nei på samme gang. Det høres kanskje komplisert ut, men egentlig handler det om å se mulighetene i det du får presentert, men også begrensningene. Det handler om å plukke “rosinen ut av pølsa” - billedlig talt.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dette blir en bra dag som handler om å ta vare på, og skjemme deg selv bort på ulike måter. Det kan være alt fra sunn og god mat, til yoga eller hjemme-spa. Du trenger en oppmuntring nå i vintermørket. En sms fra en venn overrasker deg og gjør deg glad.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du er lei av en kollega som hele tiden blander seg i ditt privatliv. Denne personen har ingen respekt for verken integritet eller privatliv. I dag er dagen for å markere at du synes at han/hun går for langt med sine personlige spørsmål.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du har en nysgjerrighet i deg for tiden, og ønsker å lære mer. Dette imponerer sjefen din. Etter en ganske tung høst har du virkelig funnet tilbake til din vanlige energi. Du får også muligheten til å utfordre deg selv både privat og på jobb.

Powered by Labrador CMS