Dagens Horoskop: Fredag 18. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

I dag samarbeider du godt med en kollega og det gir mersmak. Du opplever at ikke bare blir det mer effektivt, det blir også mye mer morsomt.

Tyren 20/4 - 20/5

Du er egentlig lei av det meste akkurat nå, men du gjør ditt beste for å holde positiviteten oppe på jobb. Gjennom å tenke positivt bidrar du også til bedre stemning. Nå gjelder det bare å finne ut hvordan du kan du deg selv det samme energi-kicket som du gir til andre. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Fredagen blir bra og motiverende. Du synes det er uvanlig gøy på jobb i dag. Det handler mye om en spesiell kollega som gjør at hjertet ditt slår litt fortere. Det er ikke nødvendigvis snakk om en forelskelse, men det lyser definitivt opp hverdagen.

Krepsen 21/6 - 22/7

I løpet av dagen prøver du å kontakte en person du savner mer du vil innrømme. Det har vært litt anstrengt mellom dere de siste gangene dere har møttes, men du vet at dersom dere får muligheten kommer dere til å ha det fint sammen.

Løven 23/7 - 22/8

Du irriterer deg over hvordan du alltid roter det til med unnvikende svar, og noen ganger også rene løgner. Nå har du nok en gang havnet i en situasjon der du ikke har vært helt ærlig. Spør deg selv om hvorfor du vil unngå sannheten.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om å se fremover, uten å bekymre deg for mye. Det kan være lettere sagt, enn gjort akkurat nå. Heldigvis har sjefen din har en rekke beroligende og kloke ting å si, så lytt til dette. Kvelden handler om familien, og å finne julestemningen.

Vekten 23/9 - 22/10

Du bekymrer deg for en venn som ikke har det så bra akkurat nå. Du vet ikke hvordan du kan hjelpe til, ettersom denne personen prøver å skjule hvordan det går for deg. Det handler om at denne personen er redd for å være til bry, men du er mer enn villig til å være der for han/henne.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du er inne i en travel periode, så her gjelder det å holde tempo oppe. Gjennom å motivere deg selv kommer du deg godt gjennom dagen. På kvelden skal du unne deg noe du lengter etter, det fortjener du.

Skytten 22/11 - 21/12

Du har en tendens til å havne i trøbbel for tiden. Det spiller ingen rolle hvordan du vrir og vender på det du har sagt, du kan ikke ta det tilbake. Du må lære deg å se fremover før du åpner munnen. Kvelden handler om en utfordring.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du prøver å unngå en å ta innover deg en nyhet du har fått høre. I løpet av dagen får du plutselig en telefonsamtale som forandrer mye. Det gir deg et perspektiv som gjør at du ser håpefullt på fremtiden. Nå vet du akkurat hvilke utfordringer som venter deg, og det gir deg motivasjon.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Dagen handler om å se fremover og prøve å være positiv. Du har en god innstilling til det meste nå, og dagen blir bare bedre når du får en viss beskjed. Kvelden handler om å kose seg med familien.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du er ganske vag mot en venn og det gjør han/henne ganske irritert. Du har lenge unngått en vanskelig samtale med denne personen, men nå kan du ikke utsette det lenger - det gjelder å ta tyren ved hornene

Powered by Labrador CMS