horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR TVILLINGENE 2023

Horoskop 2023 tvillingene

Slik blir 2023 for tvillingene.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2023 tvillingene: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2023: TVILLINGENE

SATURNS INNTREDEN I DEN ØVERSTE sektoren av diagrammet ditt markerer punktet der livet begynner å bli seriøst. Fra nå av og fram til starten av 2026 vil du stadig bli minnet på at du bør ha et mål og en retning, og at du skal sette ditt preg på verden. For noen som alltid foretrekker at livet skal være lett, raskt og underholdende, vil dette nye regimet kreve litt tilvenning.
Tidligere har du alltid klart å ordne ting slik at hvis noe gikk galt, kunne du gå videre til noe annet – og uten store tap. Saturn endrer alt dette. Det han forventer er langsiktige forpliktelser, og enda verre; han øker innsatsen slik at hvis ting går galt, blir det store konsekvenser – selv om han også belønner suksess. Forandringen er som forskjellen mellom å spille kort med vennene dine etter middag og å spille kort i et ekte kasino – med ekte penger involvert, blir spillet seriøst. Hvis dette ikke helt er din idé om hva som er moro, kan du tenke at når Saturns kraft begynner å avta litt, slik den gjør i juni, kan du høflig si nei og gå tilbake til din tidligere tilværelse. Men årets formørkelser vil stille lukke døra til det gamle livet ditt, og det gir deg ikke noe annet valg enn å fortsette. Denne Saturn-opplevelsen er lik for alle, og veien ut av den er alltid gjennom den. Hvis du vil ta en siste titt på ditt gamle liv før du legger det bak deg, vil april og mai tillate det, men bare i noen få uker. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!
Heldigvis blir dine personlige forhold relativt skånet for Saturns innflytelse. Det er en god periode rundt februar og mars når din egen planet Merkur, din langsiktige forholds-planet Jupiter, og kjærlighetsplaneten Venus, kommer nærmere. Det kan være at et forhold fra fortiden fortsatt er der for deg hvis du vil gå tilbake til det, men hvis det hele er en del av å ta avskjed før Saturn tar deg framover inn i en annen framtid, vil det neppe vare veldig lenge. Vil det gjøre avskjeden bedre? Kanskje. Eller kanskje du trenger en annen liten romanse – en sånn veldig typisk Tvillingene-flørt, ingenting seriøst, men bare noe for å hjelpe deg med å komme over hjertesorgen?
I så fall bør juni kunne gi deg det. Sommeren blir leken, men uansett hva slags forhold dere er i vil det bli klart at dere faktisk er på vei i forskjellige retninger, og at det dere har sammen uunngåelig må være kortsiktig – med mindre en av dere bestemmer seg for å snu slik at dere går samme vei. Egentlig gjør dere begge dette, noe som er hyggelig, og viser at dere har en genuin hengivenhet for hverandre – og, ja, etter litt manøvrering ender dere begge opp med å gå i samme retning. Når det gjelder karrieren, er det mest åpenbare trekket ved 2023 Saturns tilstedeværelse, men det er også en liten episode i mai der din nåværende stillings sikkerhet er truet. I enden av veien skjer det ikke mye, men det får deg til å tenke på å planlegge framover, og at det å stole på flaks, som du har gjort tidligere, kan være for risikabelt. Økonomisk er april og juli den beste tiden – men pass på ved slutten av året, og ikke pådra deg mer gjeld enn du har råd til. ELLEs store årshoroskop 2023.
Powered by Labrador CMS