Månedshoroskop: August

Se hvordan august blir for deg og ditt stjernetegn her!

Publisert Sist oppdatert

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Månedshoroskop august 2019: August er måneden alle vender tilbake til hverdagen igjen. Men det er også måneden hvor alle er litt lettere til sinns og åpne for en ny start. Kanskje møter du den rette på en festival eller nyter lit ekstra de varme ettermiddagene med kolleger og venner? August er en bra måned hvor mye kan skje! Hvordan blir august for ditt stjernetegn? Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop august 2019. Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Månedshoroskop August 2019

LØVEN

Løven styres av Sola, og er en karismatisk person som det er lett å like. Du har både villdyret og den lekne kattungen i deg. Løven er godhjerta, trofast, full av kjærlighet og kreativiet. Du er lidenskapelig av natur, så det er ikke så rart at du tiltrekker deg mange mennesker. Selv om Løven kan være både litt nedlatende og pompøs, oppveier sjarmen for de negative sidene. Løven har et naturlig talent for det dramatiske, og det merkes på alt fra klesstilen til måten å leve på. Du er ikke redd for å gå mot strømmen og gjøre som du selv vil. Månedens råd: Nyt livet, men pass på utgiftene!
For din del blir det en interessant start på august. Du er mye sammen med en kollega, mye mer enn før, siden dere fra høsten av kommer til å jobbe tettere sammen. Dette er en fin anledning til å bli bedre kjent. Har du ferie i denne perioden, eller i deler av perioden, kan det også bli en del reising. For deg er det ekstra viktig å bytte miljø i ferietiden. Du trenger inspirasjon! .
August dreier seg mye om familien og en ny start. Det blir en hyggelig og inspirerende tid, men også en litt trist periode siden du tar avskjed med en som lenge har vært i livet ditt. Dette kan være et dyr, noen som flytter eller en kollega som slutter. I løpet av august går du igjennom finansene dine, og du innser at du faktisk ikke ligger så dårlig an som du frykta etter sommeren. En ekstrajobb gir litt påfyll.
I løpet av august går du inn i en litt spirituell periode. Du blir mer utadvendt, og samtidig søker du etter livsoppgaven din og meningen med livet. Selv om du ikke blir religiøs, blir du mer bevisst om at alt har en sammenheng – og du ønsker å finne din plass i det hele. Det kan bli mange sene kvelder, der du lufter store og små spørsmål med de nærmeste vennene dine. I slutten av perioden møter du en interessant personlighet.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

I løpet av august modnes du, og du blir kanskje en smule mer kynisk enn du var før sommeren. Du vil møte mange nye mennesker i denne perioden, og spesielt i slutten av august vil du få flere nye venner. Pass på at du ikke blir for hard etter et mislykket forhold eller en forelskelse det aldri ble noe mer av. Dette skjer med oss alle, så la ikke denne erfaringen få sette en stopper for ditt romantiske syn på livet. Kjærligheten venter på deg denne høsten.

LØVEN 23. JUNI – 23. AUGUST

August blir en fantastisk periode for Løven. Som singel flørter du nesten hele tiden, og folk faller for sjarmen din. Du har et ønske om å få både vennene dine og nye bekjentskaper til å ha det bra og føle seg verdsatte. I løpet av august søker du ikke aktivt etter kjærligheten. Du har lært deg at det er bedre å vente enn å jakte – er det meningen at noe skal skje, så skjer det. August byr også på en ny start på noe på jobben. Dette kan være et prosjekt eller helt nye arbeidsoppgaver. Du treffer spennende kollegaer, og du utvider bekjentskapskretsen din denne måneden. Når det gjelder økonomien, bør du være svært forsiktig med utgiftene dine.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

August dreier seg først og fremst om de nærmeste vennene dine, kjæresten og familien. Du omgås nesten utelukkende kun de som er dine aller næreste. Akkurat nå orker du ikke nye folk – siden dette krever at du åpner opp og byr på deg selv, og det vil du ikke. I løpet av denne perioden stiller du deg mange spørsmål som handler om framtiden. Du er urolig for at det skal skje forandringer både privat og på jobben.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

I løpet av årets siste sommermåned nyter du livet litt ekstra. Det blir mange kvelder ute, mye mat og for lite mosjon. Du lover å endre livsstilen din, men det får du gjøre senere i høst. Akkurat nå vil du bare leve her og nå og være impulsiv. Om du jobber, så sliter du litt med å passe tiden. For mange sene kvelder gjør deg trøtt på morgenene, og konsentrasjonen på jobben har nådd et nytt bunnivå.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

August byr på en mental og fysisk pause fra hverdagen. Du nyter lange sommerdager og enda lengre sommernetter. Har du ferie, så sørger du for at du får reist en del. Dette kan være mange korte turer eller en sol- og badeferie. Om du ikke har ferie, så unner du deg allikevel å ta litt kortere dager, og du og kollegaene dine tar et glass eller kommer sammen og griller på ettermiddagene.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

August blir både spennende, litt kjip og veldig inspirerende. Du holder fortsatt fast ved enkelte ting i livet ditt som er viktige for deg. Dette kan være en kjæreste, noen få venner eller familien din. Resten blir på mange måter en ny start. På jobben skifter du helt retning, og dette innebærer nye kollegaer, nye arbeidsoppgaver og helt nye rutiner. Hjemme forandrer du også på mye, og livet ditt blir mer strukturert.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

På sett og vis har du sett fram mot august både med redsel og forventning. Du vet at det vil bli stilt større krav til deg denne høsten, og at du vil tvinges til å forbedre dine sosiale ferdigheter. Det nytter ikke lenger å være en ensom ulv; nå må du tilpasse deg til å jobbe i en gruppe, og da kommer lederegenskapene dine til sin rett. I løpet av denne perioden blir en gammel kollega værende ved din side, og dette gjør hverdagen litt enklere.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Denne første høstmåneden starter rolig og harmonisk, men tempoet trappes opp mot slutten av perioden. Da gjelder det å finne nye rutiner og nye veier i hverdagen. Du innser at det er en del nøtter å knekke for å få logistikken til å fungere både på jobben og privat. Du har mange forpliktelser, og en del av dem kolliderer. Det kommer til å bli en innkjøringsperiode før alle rutinene er på plass, så det er ingen grunn til for mye bekymring.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

August byr på en ny og fin start for deg. Du treffer mange nye mennesker i denne perioden, men du tar også opp igjen kontakten med folk du ikke har sett hele sommeren. Disse forandringene bidrar til at du ikke har plass til så mye fra det gamle livet ditt. I slutten av august har du byttet ut nesten hele bekjentskapskretsen din, og du er nå klar for en ny fase i livet. Denne måneden blir en periode for mange overraskelser og hemmelige planer.
Powered by Labrador CMS