Dagens Horoskop: Tirsdag 22. Desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du sliter med å få julefølelsen. Hverken været eller omstendighetene hjelper deg til å slappe av, og bare kose deg. Siden den nåværende situasjonen mildt sagt er ganske unik, gjelder det å finne nye måter å skape julestemning på.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne dagen blir en slags avstemning før juleferien. Det handler både om å avslutte ting på jobben, og se til at det som gjenstår hjemme blir gjort. Det blir en koselig dag som kan by på en og annen overraskelse.

Tvillingene 21/5 - 20/6

I løpet av dagen prøver du å prate med en kollega, men denne personen er altfor nyforelsket til å få med seg noe av det du sier. Det er bare å innse at kjærlighet gjør blind, kanskje det også kan være for det beste ettersom din versjon av sannheten ikke er helt objektiv.

Krepsen 21/6 - 22/7

Det blir en morsom og utviklende tirsdag der du innser at du har en hel del å lære, og det vekker noe i deg. Mye har vært det samme hele høsten, og du har ikke helt funnet motivasjonen til å gjøre forandringer og vokse. Nå skjer det noe som gjør at du våkner til liv.

Løven 23/7 - 22/8

Dagen handler om en hemmelig samtale, som du overhører ved en feiltakelse. Du innser raskt at dette ikke er for dine ører, men din nysgjerrighet gjør at du lytter videre. Spørsmålet er om du virkelig vil ha denne informasjonen.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen blir interessant og fysisk krevende. Du sliter mer enn vanlig, men det gir også resultater. Det virker som Solen tilfører ditt stjernetegn ekstra energi, noe du virkelig behøver nå.

Vekten 23/9 - 22/10

Du må skille din frykt fra viljen til å prøve nye ting. Om du hele tiden kjenner deg redd for hvordan ting kan ende, vil dette hindre deg i å prøve fullt ut. Du må slippe redselen, og stole på deg selv.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du blir irritert på en venn som kommer med små stikk hele tiden. Det er som om denne personen er er sjalu på deg og hvor du er i livet, men ikke helt innrømmer det. Dessverre vil heller ikke en åpen samtale være løsningen. Denne personen er nemlig helt blind for egen oppførsel.

Skytten 22/11 - 21/12

Du diskuterer mye med en venn og en slektning i dag. For deg er det viktig å føle at idéene dine er fornuftige, slik at du ikke bare kjører på som vanlig. Denne måten å håndtere ting på viser at du har vokst en hel del det siste året.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen kan bli ganske stressende, men gøy. Du avslutter en rekke prosjekt, og føler deg fornøyd med egen innsats. En person som du egentlig ikke kjenner så godt tar kontakt.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det blir en ganske stressende dag, og mye handler om at du er dårlig til å planlegge. Du tenker hele tiden at du har mer tid enn du egentlig har, og derfor unner du deg å ta det med ro når du egentlig burde jobbe på. Du må prøve å bli mindre tidsoptimist.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du har ingen som helst tanke om hva som er det riktige å gjøre i den situasjonen du befinner deg i akkurat nå. Du innser at dette er følsomt på så mange plan, og at du heller ikke har noen tydelig magefølelse på hvordan denne situasjonen burde løses akkurat nå

Powered by Labrador CMS