2020: ÅRSHOROSKOP FOR LØVEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for løven.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 løven: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 løven

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

Løven er nok muligens jungelens konge, men når skogen blir hogget ned for å gjøre plass til nye veier og bygninger, vil han se at hans favorittjaktmarker har forsvunnet for alltid, og han er nødt til å finne seg noe nytt. I år vil du få vite hvordan løven føler det; forandringene som inntreffer er for store til at du greier å stå imot eller kontrollere dem. Du er helt nødt til å akseptere at livet ditt forandrer seg, og finne måter å tilpasse deg på.

Løvens tilnærming til livet er bygget på styrke, letthet og familiesamhold. Du vet hva du driver med – du har visst det lenge – og du er god til det. Dette betyr at du vanligvis har suksess med alt du foretar deg. Du kjenner ditt eget territorium, og det er der du oppholder deg. Men hva om dette familieterritoriet ikke lenger er der for deg, og du nå befinner deg på steder der du aldri har vært før?

Hva om du innser at du trenger ferdigheter som du ennå ikke har? Dette året vil være fullt av slike situasjoner.

Vanligvis, når du møter motstand som dette, vil du simpelthen vente på at de gode tidene skal vende tilbake. Men nå når planetene står så fjernt fra tegnet ditt, og vil bli værende der i flere år framover, nytter det ikke å vente. Uansett om du liker det eller ikke, så vil det dette året bringer bli den nye normalen, og du har derfor ingen annen mulighet enn å tilpasse deg. Du må lære deg nye regler, møte nye mennesker og lære deg nye ting – og den beste måten å gjøre dette på er å følge strømmen av hendelser og bare la seg drive med. Dette er vanligvis ikke noe du gjør, men i år – når alt forandrer seg – er dette den beste metoden. Hold øye med hva alle andre gjør, og gjør som dem til du er komfortabel med det som skjer. Gjør mange små forandringer istedenfor å prøve å gjøre alt på én gang. Det er ikke noe hastverk, men ganske snart vil du finne den nye plassen din, og de nye rutinene blir trygge og gode. Selvtilliten vender tilbake, og du har, nesten smertefritt, staket deg en ny kurs for den nye æraen.

ÅRSHOROSKOP 2020: LØVEN

Forandringene i de ytre omgivelsene vil også påvirke det personlige livet ditt, men verken du eller kjæresten føler at dette er tiden for forandringer eller å føre forholdet ett steg videre – så fremt det ikke kjennes helt naturlig å gjøre det. Press utenfra vil kunne føre dere nærmere hverandre, og få kjærligheten til å føles mer intens. Om disse følelsene er ekte og vil vare resten av livet, er vanskelig å si. Nyt det mens du har det, og se hva som skjer når livet blir normalt igjen. Det emosjonelle limet holder fortsatt på slutten av året, og det kan se ut som dere går over i en mer moden fase i forholdet etter det. Kanskje tenker du at siden dere har kommet så mye nærmere hverandre denne sommeren, og støttet hverandre i ett og alt, så har dette forholdet det som trengs for å vare.

jobben vil det være en kritisk periode tidlig på sommeren – akkurat når du føler deg klar til å avslutte noe du har jobbet hardt og lenge med. Du er sliten, så ta deg en pause og kom tilbake i juli. Alt vil være bra da. Pass på økonomien i april og juni, og invester for framtiden i oktober.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS