2020: ÅRSHOROSKOP FOR KREPSEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for krepsen.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 krepsen: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 KREPSEN

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Det hadde vært fint å tenke seg at siden alt planetkaoset dette året finner sted i Steinbukken, så langt unna tegnet ditt som det er mulig å være, så kan du bare lene deg tilbake og betrakte det mens det seiler forbi. Virkeligheten er stikk motsatt. De store planetene i Steinbukken står rett overfor deg, rett over zodiakens sirkel, og vil utfordre deg på alt du foretar deg.

I tillegg forventes det at du tar det første steget i alle nye eventyr. Til nå har du trivdes best med å ta det andre, og å forholde deg til og justere deg etter det motstanderne dine foretar seg. Du liker å bruke den tiden du trenger på å bestemme deg for om du skal ignorere det som skjer eller å gå til motangrep når du har fått skaffet deg oversikt over situasjonen. Nå blir det altså slik at det er du som må ta initiativet – ikke bare én gang, men hver gang.

Du blir også tvunget til å sette et eksempel og stake ut en kurs som andre må følge, eller kanskje til og med innta en slags foreldrerolle overfor dem som lener seg til deg for å få dine råd og beskyttelse. Og akkurat når du tenker at du har det hele under kontroll, inntreffer det en solformørkelse i tegnet ditt på begynnelsen av sommeren. Denne vil dytte deg videre i en ny og uventet retning – for det er det solformørkelsene alltid gjør. Å holde fast i det gode, gamle er ikke lenger et alternativ. Allikevel er Krepsen et tegn som er full av overraskelser, og mye tøffere og modigere enn tegnets myke og følsomme rykte skal ha det til. Når du må handle, og spesielt når du må forsvare dine nærmeste, da gjør du det. Dette året kommer til å være fullt med anledning til å gjøre nettopp dette.

ÅRSHOROSKOP 2020: KREPS

Mye vil dreie seg om nære forhold i 2020. Ditt eget tegn og tegnene som står overfor det vil forme kjærlighetslivet, og planetene i sektorene har en direkte innflytelse på alle forholdene dine – på jobben eller i privatlivet. Siden det er så mye som skjer i Steinbukken dette året, er det helt tydelig at uansett hvilke forhold du har i livet ditt, uansett om dere er kjærester eller kun venner, om dere bor sammen eller ikke, så må dette forandres. Dette betyr ikke nødvendigvis at forholdet må ta slutt, men det vil si at du helt klar ikke kan fortsette som før – uansett hvor mye du helst vil det. Tidene forandrer seg, og du må endre deg med dem. Jo mer motstand du yter, dess større og tøffere blir det ytre presset som til slutt vil tvinge deg til å ta grep. Hva som bestemmes med hensyn til framtiden og hva slags forhold dere skal ha, er opp til deg, men det er ikke nok med enkle løsninger.

Dette året vil også bli viktig for karrieren din. Rollen din vil bli endret, og i tillegg til å jobbe hardt med arbeidsoppgavene dine og passe på å ikke komme bakpå, blir du nødt til å redefinere rollen din selv. Akkurat som i privatlivet, vil du heller ikke her ha muligheten til å fortsette å gjøre som du pleier, men du vil ha muligheten til å kontrollere forandringene slik at du til slutt får det som du ønsker. Vær tapper! Du er i stand til mye mer enn det du tror. Økonomien ser best ut i mai og september, og en ny avtale eller kontrakt i desember vil hjelpe i det lange løp og dempe bekymringene dine for framtiden.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS