Årshoroskop for krepsen 2021

Marte Fredrikke 
Skarstein

Slik blir 2021 for krepsen.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2021 krepsen: Klar for et nytt år?

ÅRSHOROSKOP 2021: KREPSEN

Det kan virke som om det er en pussig ting å si i tider der det nor- male livet vårt er så preget av restriksjoner, men det du vil legge merke til det kommende året er hvor mye mer frihet du faktisk har. I de tre siste årene har du hatt Saturn i Steinbukken, tegnet som er rett overfor ditt, så hver gang du har foretatt deg noe, har han vært der og hindret deg og fortalt deg at du ikke kunne gjøre som du ønsket. I år er han borte – han har gått videre, så du kan gjøre det samme. Nå besitter ikke livet alle de muligheten som var der før, men du står i det minste fritt til å velge selv, og det føles fint. Som alle andre som er blitt fri etter en lang periode med restriksjoner, må du tenke langsiktig på framtiden og hvilken retning du skal velge. Optimistiske Jupiter vil bistå deg. Han tilbringer året i den sektoren av diagrammet ditt som har å gjøre med den fjerne framtiden pluss økonomisk sikkerhet og prosessen med å omsette dine planer og håp til virkelighet. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! Her blir det mange diskusjoner fram og tilbake – de fleste med deg selv – om hva du ønsket deg før, hvorvidt noe av dette fremdeles er realistisk og gjennomførbart i din nåværende situasjon og hva du føler rundt det å legge bak deg de gamle drømmene dine og skape noen nye. Noen ganger er det vanskelig å gi slipp på den personen du alltid har trodd at du skulle bli – selv om du aldri ble den; på sett og vis føles det som et svik å gi slipp på den gamle, imaginære versjonen av deg selv, men faktisk kan dette bare føles frigjørende. Det er en solformørkelse i juni, og denne vil antagelig føre til et avgjørende brudd med fortiden din. Blir det slik, så vær modig og beveg deg framover – og se deg ikke tilbake.
Også det personlige livet ditt vil høste frukter av denne nye friheten. Om det ikke har vært mulig for deg å la forholdet utvikle seg slik det ville vært naturlig, siden det har blitt holdt tilbake av visse faktorer som har vært utenfor din kontroll, vil dette året sette deg fri fra alt dette. Igjen kan du tilføre nytt oksygen til forholdet og gi dere begge det rommet dere trenger og sammen legge planer for hvordan dere vil gå videre. Dette handler ikke om et brudd, isåfall så fremt du ikke ønsker det; det handler om å omstille seg og tilnærme seg hverandre på en ny måte. Dette høres kanskje ikke så spennende ut, men året byr også på store mengder emosjonell varme – spesielt etter den solformørkelsen.
Heldigvis vil din gode intuisjon forhindre deg fra å gå for langt; siden du nettopp har fått tilbake friheten din, vil du være svært forsiktig i forhold til alt som kan få deg til å miste den igjen. Ta kontroll og bestem vilkårene. Karrieremessig vil du i år snarere bevege deg videre rett fram enn oppover. Du har tilbragt mer enn nok tid i din nåværende rolle, og du har bevist at du er god i den. Men det kan godt tenkes at du nå er ferdig med den. Det er på tide å finne på noe nytt, og den beste tiden for det er i februar, mai eller juni. Vær forberedt på en og annen bomtur, for det kan tenkes at det ikke er før på slutten av året at du finner noe som er helt riktig for deg. Vær litt oppmerksom på den kortsiktige økonomien; her må du være forsiktig. Lenger fram i tid blir den svært mye bedre, så du kan trygt planlegge langsiktig. ELLEs store årshoroskop for 2021.
Powered by Labrador CMS