Festsesongens ultimate "beauty prep"

Disse tipsene er både enkle og effektive!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aspire Brands.

Vi er i festhumør om dagen, og tenker minst like mye på glitter og paljetter som på julegaver, "vinter og sne". Det å finne det perfekte antrekket er selvfølgelig i fokus, men minst like viktig er det å føle seg fresh. Perioden vi er inne i nå kan være ganske stressende, og derfor er all pampering og pleie gull verdt i forkant av den etterlengtede festsesongen.

Vi har samlet alle våre beste tips og hacks for å forberede seg til årets julebord, og ikke minst: nyttårsaften, når den tid kommer.

En uke før...

Et triks som er like aktuelt hele året, sommer som vinter, er tørrbørsting. Dette fjerner døde hudceller, får i gang blodsirkulasjonen, og etterlater huden silkemyk. Dersom du aldri har testet dette, er det no time like the present. En tørrbørste er dessuten et perfekt julegavetips til den som har alt! Selve rutinen er enkel, selv om den er noe tidkrevende: Børst over hele kroppen i sirkulære bevegelser hver dag, før du dusjer. Det er en liten investering i tid, men gull verdt! Vi elsker tørrbørsten fra Eco-Tools og har sverget til denne i lang tid.

Tørrbørste fra EcoTools, 103 kr

November og desember er kanskje ikke den tiden av året der huden gløder som mest, og derfor er det lov å "jukse litt". Begynn allerede én uke før den store festkvelden, og bygg brunfargen gradvis med hjelp av Isle of Paradise Self-Tanning Drops.

Bruk et par dråper av Isle of Paradise Self-Tanning Drops sammen med dagkremen din. Disse gir et naturlig resultat, og en perfekt solkysset glød. Desto flere dråper du du tar, desto mørkere blir fargen. Dråpene finnes i fargene light, medium og dark. Husk å eksfoliere huden godt før påføring for best mulig resultat. Du kan også gjenta rutinen daglig frem til du oppnår ønsket resultat.

Isle of Paradise, Self-Tanning Drops, 289 kr

Dagen før...

Isle of Paradise har også en mousse for deg som ønsker et raskere resultat. Her er det ekstra viktig at du skrubber hele kroppen godt før påføring, da selvbruning ofte fester seg ekstra godt til tørr hud, som igjen kan skape uønskede skjolder. Smør også inn hele kroppen med en body lotion før påføring, og påfør moussen med en hanske. Moussen trekker raskt inn i huden, og smitter ikke over på tekstil, slik at du er good-to-go etter kort tid. Fargen bruker 4-6 timer på å utvikle seg. Glow Clear Self-Tanning Mousse finnes i fargene light, medium og dark.

Isle of Paradise, Glow Clear Self-Tanning Mousse, 279 kr

På selve dagen...

For deg som alltid er ute i siste liten (ja, vi føler oss litt truffet her) – frykt ei, Isle of Paradise har et siste liten-alternativ også. Med Disco Tan får du umiddelbart glødende hud, og det på null komma niks. Smør inn ben, armer og bryst som du ville gjort med en body lotion, et voila – du er klar for dansegulvet!

Isle of Paradise Disco Tan finner du her!

Sørg også for å gi håret litt ekstra pleie, og påfør Noughty's To The Rescue-serum i håndkletørt hår. Dette sørger for pleie, anti-frizz og litt ekstra shine i lengdene, og er spesielt viktig nå som det kanskje blir ekstra hypping bruk av både rettetang og krølltang.

Noughty, To The Rescue, 119 kr

Påfør deretter sminken med Real Techniques Airblend Sponge+. Denne sørger for et jevnt, plettfritt, fløyels-lignende resultat, og fungerer like godt til både flytende- og pudder-produkter. Husk å vaske svampen etter bruk, her kan du gjerne bruke et fast såpestykke. Vaskingen tar max 30 sekunder, og deretter kan svampen ligge til tørk, klar til bruk dagen etter.

Real Techniques, Airblend Sponge+, 109 kr

Når makeupen er lagt gir du ansiktet en deilig dusj av Real Techniques setting spray, finnes både med glødende og mattende effekt, slik at sminken holder seg hele kvelden. Denne kan du gjerne også legge med i vesken for å gjøre touch-up utover kvelden.

Real Techniques, Glow Finish Blend Extender, 139 kr + Real Techniques, Satin Finish Blend Extender, 139 kr

I vesken...

En party-veske skal alltid pakkes med omhu. I tillegg til noen utvalgte sminkeprodukter og Real Techniques setting spray tar vi også med to andre mini-hjelpere til håret.

Tangle Teezer lanserte nylig en mini-versjon av sin populære Wet Detangler brush, som passer perfekt i den lille vesken. Det skader heller ikke at børsten er supersøt! Perfekt å ha med dersom man har på skjerf, og håret floker seg i løpet av kvelden. Du finner Tangle Teezer Wet Detangler her.

Og helt til slutt: Tørrshampo fra Batiste. Vår favoritt er Original, men det finnes flere ulike varianter, både for mørkt og lyst hår. Noen av dem finnes også i en mini-versjon, og sammen med hårbørsten fra Tangle Teezer utgjør de to en super-duo klar for å redde enhver hårkrise.

Powered by Labrador CMS