Det store håroskopet for 2021

Vi i ELLE er over middels interessert i astrologi, men også hår. Hvordan blir ditt (h)år? Er det på tide med en forandring? Hvilke produkter burde du teste ut for å få det beste ut av håret ditt i 2021? Finn det ut i ELLE x Batistes store håroskop!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aspire Brands.

Spent på hva 2021 bringer? Finn det ut i ELLE x Batistes store årshoroskop 2021 for deg OG håret ditt!

Årshoroskop 2021

Væren 21/3-19/4

Legg 2020 bak deg og nyt at 2021 kommer til å bli ditt år. Du kommer til å skinne både på jobb i privatlivet, og du vil finne kjærligheten bare du gir den plass i livet ditt. Væren har godt av å komme seg litt ut av komfortsonen og kjenne på sin lekne side. Med Batiste Cherry i veska, kan du friske opp frisyren og selvtilliten med noen få spray.

Tyren 20/4-20/5

Karriere er stikkordet for 2021. Uranus er din karriereplanet og befinner seg i ditt tegn, det vil si at du har store sjanser for å få drømmejobben i 2021. Jupiter er også i ditt tegn, noe som gir deg flaks, dette kommer du til å merke på flere plan. Kanskje dette er året for å ta noen sjanser? Men ikke la suksessen gå til hodet på deg. Batiste Blush, med sin feminine og friske duft, kan være med på å holde beina dine plantet på jorda.

Tvillingene 21/5-20/6

Jupiter er Tvillingenes kjærlighetsplanet, og den kommer til å ha stor innvirkning på ditt kjærlighetsliv. I år finner du kjærligheten på helt uventet hold, enten kommer den fra et annet land eller en helt annen bakgrunn enn din. Batiste Love is love blir derfor din ultimate beauty hack, for du har viktigere ting å gjøre enn å bruke timevis i dusjen...

Krepsen 21/6-22/7

2021 byr på to solformørkelser i ditt tegn, og disse tvinger fram forandring. Dette er altså året for å finne en ny jobb, men også en ny frisyre. Solen er et viktig element i ditt år, og derfor er Batiste Tropical ditt go to-produkt i 2021. Sommer og sol på flaske med den friske duften av kokos, jasmin og vanilje vil booste selvtilliten og frisyren din.

Løven 23/7-22/8

Årshoroskop 2021: Uranus, planeten som bringer spenning, har vært i ditt tegn siden 2019, og vil fortsatt være der i 2021. Det vil si at det igjen blir et framgangsrikt år for deg og din karriere. Du går for gull, og derfor er Batiste Rose Gold fast inventar på din baderomshylle. Den luksuriøse duften av rose, bergamott og vanilje vil motivere deg til å holde deg på toppen.

Jomfruen 23/8-22/9

2021 blir et ekstremt sosialt år. Invitasjonene kommer på rekke og rad, og håret må være on fleek og klart for en fest til enhver tid. Med Batiste Heavenly Volume er du klar for alt! Den gir håret volum, samtidig som det beholder sin naturlige bevegelse og spenst, og frisyren vil garantert gi deg oppmerksomheten du søker. For 2021 byr også på spennende kjærlighet...

Vekten 23/9-22/10

Du legger noen tøffe år bak deg og nå som lykkeplaneten Jupiter har flyttet inn i ditt tegn, ser 2021 lys ut både når det gjelder karriere og kjærlighet. Du kommer til å blomstre på alle plan, og derfor er Batiste Wildflower perfekt for deg. Den gir deg vårfølelsen uansett vær og årstid.

Skorpionen 23/10-21-11

Jupiter er i ditt tegn, og vil gi deg flaks i 2021. Kjærlighetslivet ditt ser meget spennende ut. Hvis du er i et forhold, kommer året til å by på mye romantikk og lidenskap, men også hvis du er singel. Når det gjelder økonomien burde du være litt forsiktig med hva du bruker penger på de første månedene av året. Utsett derfor frisørbesøket med Batiste Brunette eller Blonde, som dekker både ettervekst og grå hår!

Skytten 22/11-21/12

Du har et viktig og positivt år foran deg, derfor er det på tide å holde fokus. 2021 bringer fire formørkelser inn i ditt tegn, noe som vil føre til svingninger. Trening og helse blir viktig for deg, og med en tørrsjampo i veska er du alltid klar for en treningsøkt før eller etter jobb. Batiste Bare er genial med en diskret duft og den får jobben gjort.

Steinbukken 22/12-19/1

2021 byr på positive utsikter for økonomien til den ambisiøse og seriøse steinbukken. Dette fører til at du vil bruke mer penger og tid på eget utseende. Du går for en mer luksuriøs garderobe, men også en frisyre som krever litt mer. Batiste Luxe er derfor valget for deg og din travle jobbhverdag og gir deg litt ekstra luksus i hverdagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Siden Uranus kom inn i livet ditt i 2019, har det skjedd store og raske endringer på alle plan i livet. Dette fortsetter også i 2021. I januar og februar er du rastløs og har lyst på en forandring både når det gjelder interiøret hjemme, men også utseende. Batiste XXL Volume gir flatt og livløst hår en ny dimensjon, som kan være akkurat den forandringer du og håret ditt trenger. Av og til er ikke løsningen mer enn noen spray unna.

Fiskene 19/2-20/3

Det enkleste er nok det beste for fisken i 2021. Det er ingen store endringer eller svingninger i ditt tegn i år, og det liker du. Du har det bra og er fornøyd. Klassikeren Batiste Original har kanskje vært din faste følgesvenn i flere år? Hvis ikke må du teste ut denne – den ikoniske tørrsjampoen med en behagelig duft har vært en favoritt i flere tiår.

Powered by Labrador CMS