Skap den perfekte bildeveggen med Artroom

Drømmer du om den perfekte bildeveggen? Her kommer våre beste tips.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Artroom

Denne tiden av året handler om å få hjemmet til å skinne, og vise seg fra sin beste side.

Det perfekte hjemmet oser av varme og personlighet. Enkle grep for å oppnå dette er pynteputer, vakre vaser og lamper, men ikke minst: bilder på veggene.

Skap den perfekte bildeveggen med Artroom

Aqua via Artroom

Mange drømmer om den perfekte bildeveggen, og det gjelder også for ELLE-redaksjonen. Når vi ønsker noe nytt til veggen, klikker vi oss alltid inn på Artroom. Artroom har bilder i alle kategorier, og aller helst skulle vi gjerne hatt veggplassen til et museum for å få plass til dem alle.

Du kan velge mellom poster, canvas og glassbilder. Du finner også et stort utvalg av rammer. Her har vi samlet noen av våre favoritter, sammen med våre beste tips for hvordan du planlegger en perfekt bildevegg.

Close Up via Artroom

For deg som elsker den eklektiske stilen på interiør, vil det være prikken over i’en med en bildevegg i samme stil. Miks bilder med et grafisk eller illustrert uttrykk med fotografier og mer abstrakte bilder. Her kan du gjerne også leke med rammer og størrelsen på bildene.

Hos Artroom finner du også runde bilder - helt perfekt for en eklektisk bildevegg! Når du henger bildene opp på veggen kan du tenke på det som en collage. Det er heller ingen nødvendighet å være pinlig nøyaktig med målebåndet. Se heller for deg hvordan en eldre, eksentrisk franskmann ville gjort det.

Matisse via Artroom

Ewan & Judd via Artroom

VOGUE via Artroom

The Moon via Artroom

Graphique via Artroom

Bouquet 2 Poster via Artroom

Et organisk uttrykk

En bildevegg kan også være en mulighet til å slippe naturen og det organiske inn i hjemmet. Spesielt her i Norge er naturen en stor del av identiteten vår, samtidig som vi tilbringer mye tid hjemme. Sett sammen naturbilder som komplimenterer hverandre. Du kan gjerne finne to eller tre bilder og henge dem på rekke, slik at de nærmest blir som et «vindu» ut. Dette er bilder som virkelig skaper ro i rommet, og passer spesielt godt på et soverom.

From Above via Artroom

Bishop via Artroom

Face it 2 Poster via Artroom

Baroque via Artroom

Baroque via Artroom

En ikonisk bildevegg

Som med moten, så blir det aldri feil med en klassiker. Dette gjelder også for bildeveggen. En ikonisk bildevegg med sort/hvitt-bilder er alltid elegant, og ikke minst skaper det en god atmosfære. Fyll stuen med filmstjerner, Studio 54 og historiske øyeblikk.

Iconic via Artroom

Roger Moore via Artroom

Cinema via Artroom

Brigitte Bardot via Artroom

Et bilde til veggen er en like fin gave til deg selv, som til andre. Kanskje kjenner du noen som nettopp har flyttet inn i et nytt hjem? Eller kanskje du vil gi ditt eget hjem et en liten oppdatering?

Vel, alt du trenger finner du på Artroom!

Powered by Labrador CMS