Maria Mena: – Jeg er nyforelsket og i selvvalgt karantene

Slik overlever Maria dagene hjemme!

Publisert Sist oppdatert

På grunn av koronakaranter og en mer eller mindre amputert hverdag, er det deilig å ty til sosiale medier som Instagram for tida. Kjendisene byr på alt fra hjemmekonserter til matlaging og filmtips. Og vi elsker det!

En av de som har vært ivrig på Instagram i disse dager er sangeren Maria Mena.

Vi elsker å følge henne på IG og får helt vann i munn av de deilige rettene hun legger ut daglig på story og digger de nydelige gratiskonsertene hun holder på balkongen.

Kan vi få flytte inn i bygården din Maria?

Maria Mena kan avsløre at til tross for at hun nå er i selvvalgt karantene, så smiler virkelig livet til henne for tiden.

Hvordan har du det egentlig i disse dager?

– Vel, helt ærlig så har jeg det godt. Jeg er nyforelsket og i selvvalgt karantene. Men når det er sagt så er jo ikke denne måten å leve på så langt unna det jeg er vant med. Bortsett fra den nye mannen i mitt liv, så jeg har det helt ok. Jeg er jo selvfølgelig bekymret, men jeg prøver å holde humøret oppe og begrense inntrykk.

https://www.instagram.com/p/B8odgUthm1q/

Hvordan har koronaviruset påvirket din jobbhverdag?

– Min hverdag er begrenset i den forstand at jeg nå må gjøre alt av promo i forbindelse med release av ny musikk digitalt. Men jeg jobber mye og vi får kjørt oss kreativt. Det er mange møter via Facetime og på mail.

Hva gjør du for å sysselsette deg selv nå?

– Det går mye i Netflix. Jeg er ganske besatt av Ugly Delicious for tiden.. Bare pass på å ha mat i skapet når du ser på! Også går jeg turer med hunden min Julius, mens jeg holder god avstand til folk.

Hvordan ser du på fremtiden?

– En dag av gangen nå...

Hva gjør du for å holde motet oppe?

– Lager god mat og ser gode filmer.

Noen gode råd i disse dager?

– Finn deg og lag deg gode rutiner. Finn mening i små ting. Ikke snu døgnet. Vær forsiktig med koffein og alkohol. Og dersom du kjenner at du ikke klarer det selv - be om hjelp!! Den finnes!

Les også: «DENNE UNNTAKSTILSTANDEN LAGAR NOK EIN DEL SÅR, SOM DET VIL TA TID Å HELE»

Powered by Labrador CMS