Alt du må vite om Billie Eilish

Foto: Kenneth Cappello / Universal Music

Hun er framtidens popikon!

Publisert Sist oppdatert

Amerikanske Billie Eilish, hvis fulle navn er Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, gjør kometkarriere for tiden.

Bare 17 år gammel har hun allerede rukket å få over 7 milliarder streams verden over, gitt ut det kritikerroste albumet When we all fall asleep where do we go?, og lagt ut på verdensturné.

Eventyret startet på barnerommet hjemme i Los Angeles.

I 2016 la hun og storebroren, Finneas O’Connell, ut låten Ocean Eyes – en sang han egentlig hadde skrevet til bandet sitt.

Låta fenget, for plutselig sa det bang og sangen gikk viralt.

Billie er ikke akkurat den stereotypiske pop­stjerna.

Hun og broren skriver og produserer alle låtene sammen hjemme i huset de vokste opp i – og hvor hun fortsatt bor. Mor og far er med når hun turnerer.

– Når jeg er borte hjemmefra, har jeg i hvert fall med meg hjemmet mitt, på en måte, sier hun til amerikanske ELLE.

I en 14 sekunders intro på albumet, som simpelthen heter !!!!!!!, hører vi en samtale mellom Billie og broren hvor hun forteller at hun har tatt ut bittskinnen sin, og at «det her er albumet!», før de gapskratter. Man får virkelig følelsen av å være med på moroa.

https://www.instagram.com/p/B1mevrXFm2n/

Et kjapt bildesøk og scroll nedover Instagram-feeden hennes (som i skrivende stund har over 28 millioner følgere), viser at Billie Eilish gjør sin egen greie også når det gjelder klesstilen sin.

Hun kler seg ofte i oversizede og fargerike klær – alltid med minst fire kjeder rundt halsen. Og det er en grunn til det;

– Jeg kler meg alltid slik, og det har jeg alltid gjort. Jeg vil at folk skal se på meg. Jeg vil bli husket. Selv før jeg ble artist ville jeg gå ut og få folk til å snu hodet etter meg.

Vi tipper at Billie bare så vidt har begynt å snu hoder, og vi gleder oss til fortsettelsen! ​

Powered by Labrador CMS