Bæreselen alle vil ha

Foto: @camillapihlno / @artipoppe

Hvor kommer de trendy bæreselene i leopard og hundetannsmønster som alle influenserne har fra? – Svaret er det nederlandske merket Artipoppe.

Publisert Sist oppdatert

Jessica Alba, Jude Law, Camilla Pihl, Annabel Rosendahl og Helena Glazer (brooklynblonde), er bare noen av influenserne og kjendisene som har blitt observert med babyen i en trendy Zeitgeist bæresele fra Artipoppe.

Og folket følger, selvfølgelig, etter. Fargerike bæreseler i imitert leopard, slangeskinn, hundetannsmønster, ruter og det karakteristiske påfuglmønsteret er å se overalt om dagen. Gjerne med matchende munnbind.

Historien bak Artipoppe bæresele

Men så skal det sies at filosofien bak Artipoppe ikke er å lage den mest trendy bæreselen, men å lage en bæresele som skal gjøre hverdagen enklere for foreldre og være et godt sted for babyen å være.

Artipoppe Zeitgeist baby carrier skal gi foreldre friheten til å kunne ta med barnet overalt og nærhet mellom foreldre og barn, forskning viser nemlig at barn som bæres gråter mindre og utvikler seg bedre.

Nederlandske Anna van den Bogert står bak suksessen, som startet da hun fikk sitt andre barn i 2012. Nå har hun fire.

Hun utviklet bæreselen slik at hun enklere kunne komme seg ut og være sammen med andre.

«Artipoppe er ikke bare en bæresele eller et bæresjal, det er en livsstil. Vi forener kvinner. Vi inspirerer dem til å følge instinktene sine og akspetere at de ikke er perfekte.»

I tillegg til de populære Zeitgeist-bæreselene har de baby wraps og ring slings i de samme kule mønstrene.

Feminisme og bærekraft

Anna van den Bogert mener at «ekte feminisme i rollen som mor, er at mødre kan leve livet fritt og fullt med barnet sitt ved sin side.»

Bærekraft og gode arbeidsforhold er en viktig del av merkets identitet, og noe de kontinuerlig jobber med å forbedre. Produktene skapes av Anna i Nederland, og produseres i Litauen med materialer av ypperste kvalitet. Et produkt fra Artipoppe kan brukes til barnet er rundt to år gammelt, og da skal du kunne gi den videre til noen andre som trenger det.

Alle produktene kommer i forskjellige materialer, og du kan også velge veganske alternativer.

I dag sender Artipoppe til 70 land og noen av de største kundene er USA, England, Danmark, Tyskland, Belgia og, selvfølgelig, Nederland.

De sender også til Norge, og det er trygt og raskt å handle fra Artipoppe, men husk toll.

Artipoppe ZEITGEIST BABY CARRIER

Artipoppe Zeitgeist Baby Tweed, 6.643,-

Artipoppe Zeitgeist Baby Leopard Gold, 3.100,-

Artipoppe Leopard Mania, 2.391,-

Artipoppe podcast

I år lanserte Artipoppe også egen podkast, The Artipoppe Podcast. Det er merkets grunnlegger, Anna Van den Bogert som står bak podden som handler om samme filosofi som Artipoppe er bygd på: morsrollen, men også helse, spiritualitet, mote og hvordan vi skal ta vare på kloden for barna våres framtid. Gjester i podkasten er, blandt andre, Sakara Lifes Danielle Duboise, Samira Rafaela fra Europakommisjonen, healer Deborah Hanekamp, aktivist Nina Gualinga, matskribent Ella Mills og doula Carson Meyer.

I første episode forteller Van den Bogert hva «The New Motherhood» betyr for henne. Det ligger fire episoder ute der du lytter til podkast, og de er fine å høre på for alle. Anbefales.

Powered by Labrador CMS