horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR VÆREN 2024

Årshoroskop væren 2024

Slik blir 2024 for væren.

Publisert Sist oppdatert

Årshoroskop væren: Slik blir 2024 for væren. 

Horoskop 2024 væren: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Dette året ser ut til å bli et av dine beste noensinne. Den første halvparten av året handler i stor grad om hardt arbeid og å nå målene, inkludert å motta den anerkjennelsen du fortjener. Det siste halvåret er mer sakte, men det vil gi deg tid til å tenke over framtidige prosjekter og diskutere dem – heller enn å bare gi full gass og prøve å løse problemene underveis. Midt på året vil herskerplaneten din Mars passere gjennom tegnet ditt, noe som åpenbart er en god ting, og på slutten av året tar du litt lettere på tilværelsen og tilbringer mer tid med venner, familie – og kanskje endatil en ny kjæreste. Er ikke det bra, da?

Mars beveger seg rundt over sirkelen av stjernetegn i 2-årsintervaller, noe som gjør at om ett år er bra, kan det godt hende at det neste ikke er det. Og da blir du nødt til å vente på at Mars skal komme tilbake og kaste glans over tegnet ditt før du kan gå videre. 

2024 blir hovedsakelig bra: Mars starter året i toppen av karrieresektoren og i Steinbukken – et tegn han alltid gjør det bra i, til tross for at han ikke hersker der. Samtidig er Pluto i ferd med å forlate Steinbukken, og han står ikke lenger i veien for deg – så for første gang på over et tiår kan du ta med deg planene dine og bevege deg framover og realisere dem med suksess uten at Pluto legger hindringer i veien for deg, og den gode forandringen vil bli merkbar.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Videre vil det være en solformørkelse i tegnet ditt i april, og kun få uker senere, i mai og juni, vil tilbakekomsten av Mars i tegnet ditt gi deg enda mer energi. Årets første måneder vil bli fantastiske.

Også i privatlivet skinner sola. Venus og Mars dukker opp i februar, noe som alltid er bra, men denne gangen er det snakk om noe mer. Det kan godt dreie seg om et eksisterende vennskap som gradvis blir noe mer idet du innser hvor mye dere betyr for hverandre. Denne gangen er imidlertid Venus og Mars under innflytelse av Pluto, som tilføyer en overraskende intensitet til forholdet – noe som lett kan føre dere begge ut på ukjent territorium. Hvis det er dette du vil, så er det bra, hvis ikke må du være svært forsiktig. April vil gi deg en mulighet til å roe det hele litt ned, eller til og med å avslutte forholdet hvis du føler at det ikke er riktig for deg å være i det. Juni vil bli atskillig finere og enklere å håndtere, men august blir preget av noe mer argumentering. Du føler deg imidlertid på trygg grunn, og der ønsker du å bli værende. På slutten av året er du godt fornøyd med forholdets status, men partneren din pusher på for å ta det videre. Igjen er Pluto på plass for å helle bensin på bålet, og igjen må dere skru ned temperaturen og finne en løsning som passer for dere begge. Gå sakte fram, og snakk om problemene.

Hvor høyt ønsker du å klatre på karrierestigen? Hvis du har seriøst store ambisjoner, skal du ta grep i årets første halvdel mens Mars er stor og sterk. For når Jupiter og Uranus møtes i pengesektoren i tegnet ditt i april, vil du bli presentert for en veldig annerledes livsstil, en som muligens vil friste deg til å endre retning. Generelt er dette et godt år for økonomien din, spesielt i mai og oktober, men se opp for uventede utgifter i august. Ellers blir det bra.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS