horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR VANNMANNEN 2024

Slik blir 2024 for vannmannen...

Publisert

Årshoroskop vannmannen: Slik blir 2024 for vannmannen. 

Horoskop 2024 vannmannen: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Plutos inntreden i Vannmannen kommer til å forandre livet ditt for alltid, men ikke på måter du er i stand til å se fra utsiden. Eller iallfall ikke med det første. Du har et tydelig og avklart forhold til hva du tror på, men nå kommer Pluto til å ta tankeprosessene dine enda lenger. I dette og de følgende år vil du oppleve at de fastsatte verdiene dine – de reglene du har valgt å leve etter – gradvis er i endring, slik at de mest etablerte sannhetene er i ferd med å renne ut i sanden mens nye erstatter dem. Det kan være at din langvarige troskap til en politisk sak nå endrer seg; kanskje du beveger deg litt over fra høyre- til venstresiden – eller motsatt. Filosofi, spiritualitet, økologi – alle disse emnene vil nå bidra til hvordan du tenker – men aller viktigst er den følelsen du har av at du ikke lenger er den personen du en gang var, og det er på høy tid med en forandring. Fortsatt trenger du å tro på en rekke grunner og verdier, men de er nødt til å være relevante for deg nå – ikke for fortiden. Så derfor vil Pluto nå la deg dykke dypere, ned til alle tings opprinnelse, så du selv kan oppdage de sannhetene du trenger. Så framt din nye måte å tenke på ikke fører til en livsstilsendring eller en gjenkjennelig look som hører til, kommer ikke vennene dine til å se noen forskjell på deg. Men på innsiden er du veldig annerledes.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

På kjærlighetsfronten er det i år duket for massevis av potensial, men i slutten av mai greier ikke dette potensialet å innfri alle løftene. Jupiter er planeten for vekst og gode tider, og han slår seg sammen med herskerplaneten din Uranus i april før han beveger seg så vidt inn i partnerskapssektoren i horoskopet ditt i mai – før han blir borte igjen. Kanskje du prøver å gjøre et eksisterende vennskap om til noe dypere og mer sexy? Hvis det stemmer, kan det tenkes at du prøver for hardt – for tidlig. Merkur, som ofte er en indikator på denne typen vennskap, har sine retrograde faser i sektorene som handler om vennskap og partnerskap i år – og han liker å roe ting ned, og at man bruker litt tid på å tenke seg om før man går videre. Mars tilfører varme til partnerskapssektoren på slutten av året, samtidig som det hele har dabba litt av, så her kan det oppstå noen uenigheter. Paradoksalt nok vil det bli spenningene og konfliktene i situasjonen som krydrer forholdet og gjør det morsomt å være i – men samtidig hindrer det dere i å ta det videre.

Selv om det ser ut til at det er noen pågående konflikter med en kollega, eller en mellomleders form og væremåte stikker kjepper i hjulene for framgangen din, virker det som om du har det stabilt og greit på jobben. Hvis denne personen ikke er villig til å komme med innrømmelser eller å endre seg, kan det være på tide at du beveger deg videre. Bruk det at Pluto nå er i tegnet ditt til å definere en ny karriere for deg selv, eller start opp din egen bedrift der du får bedre bruk for talentene dine. Når det gjelder økonomien, vil du fortsatt kjenne på det presset du er i under Saturn – akkurat som i fjor – og du blir nødt til å være forsiktig med pengene dine. Kun en gang, på slutten av sommeren, tillater du deg å kjøpe noe som du har lyst på, men absolutt ikke trenger – og en stund vil du til og med angre på kjøpet. Men det må være lov å slå seg løs en sjelden gang!

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS