horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR TYREN 2024

Årshoroskop 2024 tyren

Slik blir 2024 for tyren.

Publisert

Årshoroskop tyren: Slik blir 2024 for tyren. 

Horoskop 2024 tyren: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Dette året kan godt tenkes å bli det beste du noensinne har hatt. Hvis du noen gang har sett på andre menneskers liv og ønsket at livet ditt var som deres, så er det i år du kan få det til å skje. Nå har du flere muligheter enn du har hatt tidligere, og dørene til den framtiden du har drømt om står vid åpne. Alt dette skjer på grunn av konjunksjonen av Jupiter og Uranus i Tyren i april.

De siste fem årene har Uranus beveget seg jevnt og trutt gjennom Tyren, noe han vil fortsette med i to år til før han går videre til Tvillingene. Effekten av å ha ham i tegnet ditt har – som du antagelig allerede er klar over – skapt nye veier som du kan følge, selv om de på nåværende tidspunkt kanskje ikke føles så fordelaktige. Det kan tenkes at et tilbakeslag i arbeidslivet tvinger deg til å se deg om etter en ny jobb, eller at et brudd i et forhold får deg til å stille spørsmål ved hvorfor du ikke så dette komme. Eller kanskje noen uventa gode ting nylig har hendt, og at du allerede har tatt imot det du har blitt tilbudt. Men uansett hva som har skjedd, vil du kunne se tilbake på omveltningene Uranus har besørget, og du vil vite at den nye veien din er atskillig bedre enn den gamle – og at dermed – som et resultat av dette – er livet ditt blitt mye bedre. Derfor skal du, hvis det inntreffer noe som kan virke katastrofalt, prøve å se på det som den gode muligheten det i virkeligheten er. Hvis du ikke vil ta imot det Uranus tilbyr og heller bite deg fast i å være den typiske defensive Tyren, kommer du senere til å se deg tilbake og angre på at du ikke tok sjansen.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Det som gjør 2024 så spesielt, er at også Jupiter befinner seg i Tyren i årets første måneder. Jupiter bruker rundt et år på å bevege seg igjennom et tegn, og hver gang han gjør det, gjør han livet atskillig bedre og morsommere. Han passerer gjennom tegnet en gang hvert tolvte år – det vil si sju eller åtte ganger i løpet av en gjennomsnittlig levetid. Det er disse årene man skal gjøre det aller beste av. Uranus, derimot, oppholder seg lenger i hvert stjernetegn. Men å ha begge to i tegnet ditt samtidig…? Det skjer ikke igjen før i 2107! Så dette blir virkelig et helt spesielt år for deg. Så når noe fantastisk, uvanlig og fullstendig uventa kommer din vei i år, skal du si til deg selv at det er dette du har venta på – uansett hva det er – og gå for det.

Som om ikke det å ha både Jupiter og Uranus sammen i tegnet ditt er nok, så vil også Plutos inntreden i Vannmannen forgå i toppen av horoskopet ditt; i karrieresektoren. Til tross for at karrieren din så langt har vært temmelig vellykka, vil Plutos tilstedeværelse endre den fullstendig – og tilby deg noe som du ikke engang ante at fantes. Og sist, men ikke minst, er Venus og Mars, de himmelske elskende, sammen i år – også de i toppen av horoskopet – og de bringer med seg en ny romanse, som det godt kan tenkes dukker opp i forbindelse med karriereskiftet ditt. Den eneste grunnen du overhodet kan ha til å takke nei til noen av disse ekstraordinære mulighetene, er en vag bekymring for økonomien. Men Jupiter vil, straks etter hans møte med Uranus, bevege seg over i pengesektoren av horoskopet ditt, og der blir han værende resten av året. Du har med andre ord ingenting å frykte – absolutt alt kommer til å ordne seg.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS