horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR KREPSEN 2024

Årshoroskop 2024 krepsen

Slik blir 2024 for krepsen.

Publisert

Årshoroskop krepsen: Slik blir 2024 for krepsen. 

Horoskop 2024 krepsen: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Dette året vil gi deg muligheten til å omskrive manuset for framtiden. Mengden av muligheter er endeløs og strekker seg så langt framover at det nesten ikke er mulig å kunne definere hva dette kan føre til for deg. Men om du genuint ønsker å leve et annet liv, og ikke bare en bittelitt forbedra versjon av det du allerede har, er dette det året du har venta på.

De siste femten årene har du måttet håndtere Plutos konstante tilstedeværelse i Steinbukken, som er tegnet rett overfor deg. Så hver gang du har hatt lyst til å gjøre noe nytt, eller å ta de langsiktige ambisjonene dine ett skritt framover, har Pluto vært der og stoppa deg. Denne typen konstante restriksjoner har ført til at du har tenkt at retningen din allerede er staka ut, og at du om ti eller tjue år fra nå vil gjøre mer eller mindre det samme. Men dette året vil Pluto befinne seg i Vannmannen, og derfor kan han ikke lenger stirrer deg i øynene hver gang du våger å løfte hodet og se deg rundt etter noe nytt. Du er nå fri fra alle hans restriksjoner og forpliktelser, og du kan begynne å tenke – og bevege deg – helt på egen hånd. Dette er en enorm forandring, og det vil ta litt tid å venne seg til den – så ikke forhast deg. Hvis Pluto beveger seg ut av en sektor på himmelen, vil han naturligvis dra inn i en annen, og i ditt tilfelle vil det være den sektoren som handler om dine langsiktige planer og prospekter. Det er disse som nå vil få kjenne på hans styrke. Mens Pluto holdt deg tilbake kunne du ikke gå videre, og framtiden så ut til å være satt, men nå når han har bevegd seg videre og du er fri, vil han hjelpe deg med å demontere denne begrensende framtiden og hjelpe deg å bygge noe bedre. For de aller fleste Krepser vil denne frigjøringen være en vidunderlig mulighet, men om du hadde belaga deg på en bestemt plan for å kunne levere et spesifikt resultat om et par års tid, kan Pluto i den nye sektoren få deg til å revurdere dette. Det er ikke noe galt ved det; fleksibilitet og forandringer er essensielt i alles vekst.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Kjærlighetslivet ditt kan komme til å ta et skritt framover dette året – av den åpenbare grunnen at du ikke lenger har Pluto til å holde deg tilbake. Hvis du følte at det ville vært en stor risiko å gjøre betydelige forandringer i forholdet, vil du nå føle at disse store endringene er nøyaktig det dere begge trenger for at forholdet skal vokse og blomstre. Du vil bli dristigere og mer bestemt, og du vil oppdage at å gjøre store forandringer ikke nødvendigvis betyr å forårsake en katastrofe, men i stedet vil det revitalisere forholdet og få deg til å kjenne deg mye lykkeligere i det.

Kanskje det også er på tide med et jobb-bytte. Igjen handler det om at du skal få tilbake troen på deg selv og ikke føle deg begrensa. En formørkelse i april kan komme til å tilby deg en mulighet som du tidligere trodde var utenfor rekkevidde. Nå ser den ut til å være oppnåelig, så hvis du vil ha den – ta den. Hvis dette innebærer flytting og en annerledes livsstil, så er også det greit. Du trenger ikke å bekymre deg for penger; finansene ser helt fine ut gjennom hele våren og begynnelsen på sommeren. Og selv om juli og august tømmer kontoen din, vil november og desember fylle den opp igjen.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS