horoskop

ÅRSHOROSKOP FOR JOMFRUEN 2024

Årshoroskop jomfruen 2024
Horoskop 2023 jomfruen

Slik blir 2024 for jomfruen...

Publisert

Årshoroskop jomfruen: Slik blir 2024 for jomfruen. 

Horoskop 2024 jomfruen: 

Hva vil dette året bringe for deg og ditt stjernetegn?

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

2024 drar deg i ulike retninger på én gang. Året fyller deg med nye ideer, slike som snur alle dine vedtatte sannheter på hodet, og får deg til å lure på om du har tatt feil hele tiden. Det oppstår også en foruroligende miks av restriksjoner og inspirasjon i forholdet ditt – samtidig som du blir oppfordra til å utvide ambisjonene dine og gjøre store forandringer i arbeidslivet. Men med det stadig økende presset på økonomien, hvordan er det meningen at du skal respondere på alt som blir kasta på deg? Tre ganger dette året, når herskerplaneten din Merkur glir inn i sine retrograde faser, vil du kjenne på en stor tvil med tanke på hvorvidt du kan få til alt som blir forventa av deg, og du frykter at å gjøre den minste forandring kun vil gjøre situasjonen verre. Løsningen er at du må stole på evnene dine, som er atskillig større enn det du tror. Og selv om du gjør klokt i å se for deg at disse forandringene kan forårsake problemer, er du altfor pessimistisk. Det sannsynlige utfallet vil ikke bli et worst case-scenario, og heller ikke det beste – men et sted midt imellom. Vær modig, og se hva som skjer.

ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! 

Det er fortsatt Saturn som setter tonen i forholdet ditt, som han har gjort siden han ankom partnerskapssektoren i horoskopet ditt i fjor. Du har blitt vant til ham nå, og du har egentlig ikke så mye imot hans stabiliserende tilstedeværelse. Du ser på ham som en papirvekt; en ornamental stein som holder en bunke med papirer på plass – og disse papirene er de ulike lagene i forholdet ditt. Du har bestemt i hvilken rekkefølge skal ligge, og steinen hindrer dem i å bli blåst rundt i rommet. Kjæresten din ville antagelig ha foretrukket at det var mer uorden i papirbunken eller at en mild bris fikk dem til å lande på gulvet. Med andre ord: Forholdet kan lide under en for streng kontroll. Like før eller etter bursdagen din ser det ut til at det oppstår en avstand mellom dere, og at dere nesten bare venter på at det uunngåelige skal skje, men ingen av dere vil sette ord på det. Og så er krisen over. Det er mulig å skape en mer fleksibel versjon av forholdet – og samtidig beholde den nærheten og tilliten du setter så høyt, men da må du være modig nok til å stå i det. 

På jobben får du mye hjelp av Jupiter dette året. Han krysser toppen av horoskopet ditt sent i mai, og vil oppholde seg der de neste tolv månedene. Det innebærer et helt år fylt med energi og muligheter – uansett hva du ønsker å gjøre. På noen måter kan det i seg selv være et problem fordi Jupiters tilstedeværelse er så fordelaktig at han gjør all risiko til suksess. Her vil du antagelig få bruk for litt veiledning og noen tips til hvilken retning du skal gå i, men valget må selvfølgelig være ditt. Så Jupiter jobber over en stor skala, og store bedrifter krever mengder med ressurser, og det kan tenkes at du ikke besitter alle disse. Dette årets formørkelser inntreffer i pengesektoren i horoskopet ditt, og kommer med løfter om både tap og gevinst. Hvis du er innstilt på å ta risikoen, vil Jupiter belønne deg til slutt – men igjen: Du må være modig.

Les også ditt daglige, ukentlige og månedlige horoskop her.

Powered by Labrador CMS