Michael Kors x ELLE

Se bildene fra ELLEs eksklusive event med Michael Kors her!

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med Michael Kors inviterte ELLE til eksklusiv shopping-event i Oslo, der blant annet street style-yndlingene Darja Barannik, svenske Lisa Olsson og danske Emili Sindlev var hedersgjester. Vi feiret den nyeste it-vesken fra Michael Kors- Whitney, og koste oss til musikk spilt av influencer og DJ Marianne Theodorsen.

ELLEs Caroline Skjelbred holdt en style talk der hun diskuterte ELLEs favoritter, trendbilde og ga stylingstips. Vi ble inspirert av Darja, Emili og Lisa sine MICHAEL Michael Kors antrekk, og alle sikret seg sine nye Kors favoritter. Det var en topp kveld med diskusjoner rundt mote, shopping og med mange inspirerende damer. Vi elsker looken til Influencer Darja og drømmekjolen ELLE's Caroline hadde på seg for anledningen.

Se bildene her fra ELLEs shoppingevent

Høstkolleksjonen fra Michael Michael Kors er alt hva en kvinne kan ønske seg, den har feminine print, drømmende stoffer som speilfløyel, himmelske blåfarger og jordtoner som burgunder, vesker man kan bruke 24/7 og som går til alt, og sko som passer til alt.

ELLEs Caroline holdt en style talk
Drømmekåpe til drømmemannen?
Fotograf Trine Merete var på plass
ELLEs Nathalie
Lisa, Emili og Darja var kveldens hedersgjester
Legg merke til de fine pumpsene til Darja og Emili!
Disse partyskoene er perfekte
Grønne eller i sølv?
ELLEs Marthe storkoste seg
Limited edition Whitney fra Michael Kors
Drømmestøvletter
Vi elsker denne tri Whitney vesken fra Kors
Powered by Labrador CMS