H&M avslører ny gjestedesigner

Foto: Produsenten

Få en sniktitt på noen av de nye lekre plaggene...

Publisert Sist oppdatert

Nyheten om H&Ms nye designersamarbeid med irske Simone Rocha er ute.

Designeren har i en årrekke samarbeidet med ulike brands.

Nå er det endelig sammen med H&M!

Dette er første gang hun gjør et samarbeid med H&M og første gang hun vil tilby en kolleksjon for hele familien.

Simone Rocha

Simone Rocha er en irsk internasjonal motedesigner. For henne er det viktig at alt hun lanserer er "en feiring av hennes etniske og kulturelle arv". Dette får vi se i kolleksjon med H&M.

– Jeg er utrolig glad for å jobbe med H&M for å skape denne unike kolleksjonen. Det er virkelig en feiring av mine signaturplagg , og alle innflytelsene som har formet meg. Både som designer, og som kunde har jeg lenge vært tilhenger av H&Ms samarbeidskonsept. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – det er en fantastisk liste å være en del av, sier Simone Rocha i en pressemelding fra H&M.

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M kolleksjonen er en kombinasjon av Rocha sine tidligere kolleksjoner, men også unike plagg for denne kolleksjonen.

Kolleksjonen tilbyr for første gang ikke bare klær til damer, men også nå til herrer og barn.

På kampanjebildene får vi et innblikk i hva kolleksjonen vil inneholde; skjorter, bluser, frakker og hettegensere.

Rett og slett en komplett garderobe.

Kolleksjonen er en ny vri av Rochas tidligere signaturplagg. I tillegg vil det være plagg som kun er designet for dette samarbeidet.

Hennes tidligere kolleksjoner har elementer av perlebroderier, puffermer, blonder og blomsterprint. Det vil vi få se her også.

– Simone Rocha har vært på H&Ms ønskeliste en god stund. Dette samarbeidet gir et nytt publikum en mulighet til å eie et svært spesielt stykke design-historie. Alle i H&M har latt seg inspirere av å jobbe med en kvinnelig designer, som legger så stor vekt på å inkorperere kvinnelighet og femininitet på en moderne måte. Designeren er svært dedikert til kvaliteten i håndverk og design - fra prosessen med å utvikle spesielle materialer til å forme silhuetter og utsmykninger. Hvert plagg i denne kolleksjonen er unikt og spesielt, da det er et resultat av mange års arbeid og grundig research, sier Ann-Sofie Johansson i H&M i pressemeldingen.

Simone Rochas verdenI år feirer Rocha 10 år som merke. Med kolleksjonen blir vi invitert med inn i Simone Rochas verden, som nå blir tilgjengelig for alle. Kolleksjonen lanseres 11.mars, så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet.
Powered by Labrador CMS