Khloe Kardashian er gravid!

Hun offentliggjorde det nettopp på sin Instagram-profil. Se bildet av magen her.

Publisert Sist oppdatert

Realitystjernen har ikke vist annet enn ansiktet sitt på sosiale medier på mange måender og det har lenge versert rykter om at både hun og hennes yngre søster Kylie Jenner venter barn.

Nå har altså Khloe selv offentliggjort at hun er gravid og venter barn med baseballspilleren Tristan. På Instagram viser hun stolt frem babykulen og skriver:

"Min største drøm har gått i oppfyllelse! Vi skal ha en baby! Jeg har ventet og lurt, men Gud hadde en plan for meg allikevel. Jeg kan fremdeles ikke tro at vår kjærlighet har skapt et liv! Tristan, takk for at du elsker meg slik du gjør. Og takk for at du behandler meg som en dronning. Takk for at du får meg til å føle meg vakker uansett. Men mest av alt, takk for at du gir meg gleden av å få bli en MAMMA!!! Jeg vet vi har holdt dette for oss selv lenge, men vi trengte disse månedene til alene med familie og venner for oss selv. <3

https://www.instagram.com/p/Bc8PFjuFjlp/

En time etter at hun la ut bildet på Instagram, la hun ut en melding på twitter hvor hun takket for alle de fine tilbakemeldingene hun har fått:

https://twitter.com/khloekardashian/status/943626394428411907

Det kan bli litt av en baby-boom i Kardashian klanen i 2018. Kim Kardashian venter sitt tredje barn via en surrugatmor i januar og også Kylie Jenner skal i følge ryktene være gravid og venter en baby med sin kjæreste Travis i begynnelsen av året.

Powered by Labrador CMS