Valentines Day: 5 måter å vise kjærlighet på uten å bruke penger

Valentinsdagen trenger ikke koste deg ett øre. Med litt omtanke kan du vise kjærlighet uten å åpne lommeboken.

Publisert Sist oppdatert

Det er utrolig lett å tenke at dyre gaver er det samme som en bra gave. Å kjøpe noe som mottaker vet hva koster gjør at du kommer deg «billig» unna, selv om du har kjøpt gaven en halv time før dere møtes.

Derfor vil vi vise at det finnes noe alle kan gjøre for å vise kjærlighet, uten å bruke masse penger på Valentines Day:

1. Gi bort tiden din

Det kan være hva som helst. Du kan gi kjæresten din en koselig lapp, eller hva med et hefte fullt av tjenester som å lage middag, vaske, massasje, TV-kveld eller noe annet koselig? Bare fantasien setter grensene. Alenetid er noe som vi bare får mindre av i livet, med høy intensitet på jobb og kanskje barn. Så husk at all alenetid settes stor pris på.

2. Overrask med en opplevelse Valentines Day

Mange opplevelser koster penger. Men det må ikke gjøre det. Se om du kan finne en skikkelig vakker plass dere kan dra til. Gå en fin tur, ta med niste og kos dere ute. Alt som er uvant, relativt spontant og ulikt deg, kommer partneren din til å like og huske lenge.

3. Lag noe selv

Vi vet at ikke alle kan bake, sy eller er grafiske designere. Men dere som er det: bruk kunnskapen! Det blir til og med en gave til deg selv; tilfredsstillelsen av å gi bort noe du selv har laget med dine bare hender, og som heller ikke koster deg mer enn tiden din. Hjemmelaget sjokoladekake, muffins eller boller? Finnes det noe bedre?

4. Gi bort noe du allerede har

Selv om materielle ting ikke er viktigst, kan en ting som betyr mye for deg også bety mye for noen andre. Kanskje det ikke er kjæresten din du skal overraske Valentines Day, men mamma eller en god venninne? Da kan du jo gi henne en av dine ting som hun alltid har siklet på. Genialt og praktisk.

5. Spander kvalitetstid på hverandre

Dette er det viktigste punktet på hele listen. Om du tenker deg godt om: når var sist du og kjæresten din var alene sammen, uten barn, hund, serie, eller film og bare pratet sammen og nøt hverandres selskap? Livene våre er fulle av stress og det gjør at vi, kanskje ikke alltid, tenker på det, men faktum er at mange må anstrenge seg for å få tid til hverandre – uten mobiltelefon, netflix og sosiale medier.

Artikkelen er hentet fra ELLE.se

Valentines Day: Dette ønsker vi oss!

Powered by Labrador CMS