Tilbehøret vi ønsker oss akkurat nå

Lys opp høsten med hvitt tilbehør!

Publisert Sist oppdatert

Forleng sommeren og start den nye sesongen med fresht tilbehør i hvitt.

Mer høstmote: Høstens hotteste skotrend!

Snøhvit høst

Isabel Marant

Denne høsten velger vi bort det mørke tilbehøret til fordel for det lette og lyse.

En forfriskende hvit veske gjør antrekk lysere, og her har vi plukket ut vår favoritter denne sesongen.

Veskene

Veske fra Prada, kr 16 000 Veske fra Balenciaga, kr 6500 Off White Det er lett å gå for den gode gamle sorte vesken når sommeren er over. Likevel slår vi et slag for den hvite varianten, og ønsker oss en hvit håndveske til anledningene vi skal pynte oss i høst.
Veske fra Chloé, kr 6400 Skoene Hermes Selv om det er trist å vinke farvel til sommeren, er det en ting vi alltid elsker med høsten – det er endelig tid for å ta frem bootsene igjen. Denne høsten kan du trygt gå for et par kule hvite boots, både med og uten hæl. Støvletter fra Gucci, kr 13 900 Akkurat nå sikler vi på disse herlighetene fra Gucci, hvor kule er ikke disse 70-tallsinspirerte høye bootsene? Boots fra Vagabond, kr 1500 Ankelstøvletter fra Acne Studios, kr 5500 Sko fra Michael Kors Collection, kr 1700.
Sneakers fra Givenchy, kr 4200 Hvite sneakers er og blir en sikker vinner, og definitivt noe vi tar med oss inn i høsten. Dior Et par lekre hvite hæler er en klassisk og kul variasjon til de tradisjonelle sorte.
Pumps fra Saint Laurent, kr 5700 Gå gjerne for noen med innslag av sort eller glitter til det hvite. Med noen lekre detaljer føles de hvite skoene umiddelbart mer høst.
Powered by Labrador CMS