ELLE #supportlocal: Den dama lanserer nettbutikk

Vi er inne i en utfordrende tid og mange butikker må tenke nytt. Den Dama lanserer nettbutikk!

Publisert Sist oppdatert

Koronaviruset påvirker alle og butikkbransjen er en av bransjene det går hardt utover. Mange butikker har valgt å stenge dørene for å bidra med å redusere potensiell smittespredning av viruset.

Mandag valgte butikken Den Dama på Solli i Oslo å stenge i solidaritet med resten av Norge og verden. Men i dag kom Liv Hilde Lorentzen, som er daglig leder og eier av den fine butikken, med en gladnyhet! Den Dama lanserer egen nettbutikk.

Den Dama nettbutikk

– Dette er noe vi har jobbet med i lang tid. Det siste året har vi hatt en stor vekst på nett, og vi fant derfor ut at det var på tide å oppgradere nettbutikken, sier hun.

Målet med den nye nettbutikken er å være på nivå med de aller beste nettbutikkene internasjonalt, både når det kommer til varepakke og design. Den Dama har merker som, Acne Studios, Alexander Wang, ByTiMo, FWSS, Isabel Marant, Saks Potts, Self-Portrait og Tom Wood.

Gründere

I 1994 åpnet Lorentzen butikken sammen med Pilar Iglesias.

– I tillegg har vi lansert en helt egen inspirasjonsblogg hvor vi håper å kunne inspirere og tilføre nettbutikken et personlig preg. Vi fører en rekke merker som vi er alene om i Norge eller en av få utvalgte butikker som tilbyr, blant annet er vi den eneste butikken i Norge som selger Alexander Wang. I tiden fremover vil vi også grunnet omstendighetene kunne selge Isabel Marant i nettbutikken.

ELLE heier virkelig på uavhengige butikker som Den Dama og håper at de og alle de andre små butikkene i Norge skal klare seg igjennom krisen vi er i nå.

https://www.instagram.com/p/B915lhBA2gS/

– I startfasen ventet vi med å ta ut lønn og jobbet andre steder for å overleve. Ansettelse skjedde når økonomien tilsa det, og i dag er vi kun seks ansatte som betjener både nettbutikk, digitale flater og fysisk butikk. For å klare dette er det viktig med god arbeidsmoral, et godt arbeidsmiljø og flinke ansatte, som vi er så heldige å ha.

Sjekk ut den nye nettbutikken til Den Dama her!

– Vi trenger nye gründere i samfunnet vårt og jeg håper at vi kan være en inspirasjon for den nye generasjonen. Man trenger ikke mye penger. Gode ideer og masse ståpåvilje og utholdenhet er viktig! Og til dagens banker: dere er viktige for å hjelpe for å hjelpe gründerne i gang, avslutter Lorentzen.

Powered by Labrador CMS