Er designeren bak Meghan Markles brudekjole avslørt?

Mange tror nå at det er Meghan Markles bestevenn som designer brudekjolen.

Publisert Sist oppdatert

De fleste har trodd at det er sjefdesigner Sarah Burton i Alexander McQueen som designer Meghan Markles brudekjole, som med Kate Middleton i 2011. Men nå er det en ny designer ryktene svirrer rundt. Og siden han har et nært forhold til Markle, er vi lutter øre.

MCQUEEN VS MOURET

I et intervju med WWD, holdt designeren Roland Mouret kortene tett til brystet og munnen lukket om sin eventuelle rolle i designprosessen av brudekjolen til den tidligere skuespilleren på hennes store dag 19. mai i St George's Chapel, Windsor Castle.

– Mmmmm, jeg vil ikke si noe. Ingen kommentar. Det er... Ingen kommentar til det. Hun er en venn. Og det er ... Jeg kan ikke si noe, sa han.

I et annet intervju med New York Post, tilføyde han: «Meghan vet veldig godt hva hun liker og det er viktig å høre på henne og samarbeide med henne.»

Når han ble presset for flere detaljer, svarte han beskjedent: «Jeg har allerede sagt for mye».

Mouret, som er sagt å ha vært Victoria Beckhams mentor innen design, og Markle ble venner for noen år siden da de møttes på et hotell i Istanbul. Meghan har forklart i etterkant at hun traff en mann i badekåpe som sa at han gjerne ville designe klær til henne og at siden har de vært venner.

Den franske designeren, elsket av Kate Middleton og Kim Kardashian, er så tett på Meghan Markle at hun til og med har lagt ut bilder av han på sin tidligere Instagram-konto flere ganger. Kontoen er nå slettet.

Bookmakere har hatt mange «bets» på at det er motehuset McQueen som designer kjolen...

Så hvem blir det? Burton eller Mouret?

Saken er fra ELLE UK

Les også: Han skal synge i brullupet!

Powered by Labrador CMS