Video fra ELLE Fashion Brunch

Forrige helgs ELLE Fashion Brunch var en stor suksess! Vi har satt datoen allerede på neste brunch, så få med deg en venninne og bli med!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Lørdag 27. april inviterte ELLE til fashion brunch på Eik Annen Etage.

Der ble det servert en treretters brunch, det var champagne-smaking, fashion talk med Caroline Skjelbred og Petra Middelthon og motevisning med det nye norske klesmerket Love Lolita og den norske nettbutikken Miinto.no. Gjestene fikk prosenter på online butikker, det var shopping og self-care på høyt nivå.

Nikita og Eleni & Chris fikset alle på håret, Kicks ga alle de som ville en touch-up på makeupen, Orly hadde lakkbar hvor gjestene kunne fikse neglene sine og alt dette helt gratis!

Og alle fikk servert helt nydelig is fra Hennig Olsen og, selvfølgelig goodie bag.

Rett og slett en drømmelørdag!

https://youtu.be/Qgt0ERNZSNA

Ny Fashion Brunch!

Lørdag 2. november holder vi enda en ELLE Fashion Brunch, og det er førstemann til mølla som gjelder her for å sikre seg et bord og få tilgang på alt av gratis hår og makeup, lakkbar og masse annet gøy.

VIPPS 495 kroner til 141060 og du er sikret en plass, inkludert i prisen er inngang, eksklusiv goodie bag og en deilig 3 retters brunch, velkomstdrink, trendforedrag, lakkbar og mye mye mer!

Velkommen!

Powered by Labrador CMS