Månedshoroskop: Mars 2021

Foto: Instagram/@marigladkaya

Slik blir mars for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop mars 2021: Januar og februar ble vel ikke akkurat slik vi hadde sett for oss, og det virker ikke som det snur med det aller første. Med ny lockdown, må vi kanskje belage oss på å leve litt annerledes en stund til – men, det betyr ikke at det ikke skjer nye ting i livet av den grunn. Spent på hva resten av 2021 vil bringe? Her finner du årshoroskopet for 2021. Slik blir denne måneden i følge stjernene: Fiskene er det siste og det vanskeligste tegnet å forstå, i den astro- logiske zodiaken. Som Fisk er du en mester til å tilpasse deg ulike situasjoner. Dette er et ganske svakt tegn, så derfor styres ofte Fiskene indirekte av et annet og sterkere tegn. Det fører til at én Fisk kan være svært annerledes enn en annen. Grunnleggende med tegnet ditt er at du er empatisk, varm og omsorgsfull. Du er ikke glad i å være alene, og beholder gjerne partneren din gjennom hele livet. Fisken er intellektuell, kunstnerisk og følsom, noe som fører til at man ofte finner Fisker i omsorgsyrker, kunstverdenen eller som lærere. Månedens råd: Utforsk følelsene dine.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Væren 21. mars – 20. april

Mars handler om å ha fokus på framtiden. Hele fjoråret og deler av januar og februar har krevd mye av deg når det gjelder å orke. Nå, i løpet av mars, begynner ting sakte å forandre seg, og det som lenge har vært normen for det normale, begynner å forsvinne. Du føler at både energien og livslysten kommer tilbake i denne perioden. Dette er også en god tid for single Værer. Du flørter mye og nyter all oppmerksomheten.

Tyren 21. april – 21. mai

Mars blir på mange sett en befriende måned. Selv om ting ikke er som de var i 2019, finnes det mye håp – og du begynner å føle deg klar for å våge litt mer både privat og på jobben. Du skyter fram hak- en nå, og du gir uttrykk for det du tenker og mener. De sterke meningene dine skaper en del brudulje, men de vekker også beundring. I denne perioden, med vår i lufta, har du lett for å forelske deg.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

I løpet av mar begynner du å tenke mer på fram- tiden. Lenge har du bare fokusert på øyeblikket og å ta en dag av gangen, men nå begynner du å føle deg mer optimistisk. Du ser på nye mu- ligheter og forskjellige utdanninger. Selv om du ikke er helt klar for å ta steget ut av den trygge sonen din, leker du med tanken på en karriere- forandring. Privat blir livet lettere – både når det gjelder kjærligheten og det sosiale. Du aktiviserer deg mer på fritiden.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Mars handler om sterke følelser og om å savne det tapte. Du innser sakte, men sikkert at enkelte ting aldri helt kan bli som de var, og du begynner å bygge opp ditt sosiale nettverk igjen. Når det gjelder kjærligheten, virker det som om du sliter med å bli helt fornøyd. Det er som om du ikke helt har sluppet taket på en gammel flamme, og det gjør at det er vanskelig for deg å engasjere deg i noe nytt. Dette gamle kapittelet er ikke avsluttet.

Løven 23. juli – 23. august

Selv om mars ikke blir like rosa og herlig som februar, er måneden allikevel fylt av kjærlighet. Følelsene dine er stabile, og du lurer på hvorfor du tvilte så lenge før du ga deg helt hen. Denne måneden dreier seg om personlige utfordringer og om å vise hvem du er i ulike sammenhenger. Det blir en givende, men også ganske tøff peri- ode. Slutten av mars byr på mange overraskelser, og da gjelder det å være våken for alt det nye.

Jomfruen 24. august – 23. september

Mars blir betydelig roligere og følelsesmessig mindre dramatisk enn febrar. Du tilbringer en stor del av denne perioden med å forsøke å få orden på hverdagen din. Alt det nye normale har snudd om på de vanlige rutinene dine, så nå må du prøve å finne en god balanse i det daglige. I slut- ten av måneden møter du et inspirerende men- neske som lokker fram det beste i deg. Ta vare på dette vennskapet.

Vekten 24. september – 23. oktober

Mars handler om vennskap, om å slippe taket og finne nye veier. Det blir en opplevelsesrik måned, der du utvikler deg både på jobben og privat. Du føler at livet endelig er i gang igjen. 2020 var et tungt år, og det vil ta tid å lege de økonomiske og psykiske sårene. Men du føler at du er på rett vei. Perioden får en fantastisk fin avslutning.

Skorpionen 24. oktober – 22. november

I løpet av mars får familien et nytt tilskudd. Det kan være at du eller en nær deg får en ny kjæreste – eller det kan dreie seg om et husdyr eller et barn. Det nye tilskuddet kommer til å kreve at dere alle tilpasser dere de forandringene dette innebær- er, og det kan ta litt tid. Her gjelder det å ha både tålmodighet og vilje til akklimatisering. I midten av måneden får du et fantastisk tilbud.

Skytten 23. november – 21. desember

Mars handler om å gi seg selv muligheten til en ny start. Du har gått igjennom så mye i det siste at du trenger å få en sjanse til å starte fra beg- ynnelsen igjen. Du legger det som har vært bak deg – uansett om det dreier seg om en jobb, en partner eller en bolig. For deg innebærer dette nye at du bryter alle bånd med det gamle. Dette er den eneste måten du kan klare å gå videre på. For deg er mars framtidens måned.

Steinbukken 22. desember – 20. januar

Mars blir en herlig måned som sannsynligvis vil by på en eller flere kortere reiser. I denne perioden kjenner du selvtilliten øke i takt med prestasjo- nene dine, men også på grunn av den støtten du får fra personer med sterk tro på din evne til å lykkes. I løpet av måneden vil du ha en viktig per- sonlig framgang. Slutten av mars handler mye om en ny person som ønsker å bli svært godt kjent med deg.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

I løpet av mars blir du utfordra på jobben. Det blir en periode med mye overtidsarbeid, men også en tid der du får vokse i jobben din. Muligens har du tatt på deg en sjefrolle eller blitt gruppeleder. Du tar ansvaret på alvor, og du får ting til å skje. Privat kan det bli en del reiser i denne perioden. Møter og evenementer som før har blitt innstilt, er igjen aktuelle. Det blir en begivenhetsrik periode.

Fiskene 20. februar – 20. mars

Mars blir starten på et nytt kapittel i livet ditt. Du har brutt med det som var til hinder i hverdagen din, og nå står du fritt til å møte nye mennesker og være med på nye opplevelser. Nå begynner våren å kjennes på kroppen, og det vekker en hel del nygamle følelser til live. Tilfeldigvis går du på en person som du alltid har vært tiltrukket av, men før har tiden aldri passet. Det kan se ut som om dere begge nå, for første gang, både er til- gjengeligeogmodneforåblibedrekjentmed hverandre på en ny og dypere måte. I løpet av mars blir gamle ambisjoner født på ny, og du føler at drivkraften våkner til liv.
Powered by Labrador CMS