ARKET lanserer smykkekolleksjon med norske Zuzana Spustova

Vi har lyst på absolutt alt!

Publisert Sist oppdatert

ARKET x Zuzana Spustova:

Kleskjeden ARKET lanserer i disse dager sin første smykkekolleksjon, designet av den Oslo-baserte smykkedesigneren Zuzana Spustova.

Kolleksjonen består av elegante smykker du kan komplimentere ethvert antrekk med.

ARKET x Zuzana Spustova

I sitt arbeid som smykkedesigner henter Zuzana Spustova ofte inspirasjon fra kunstens verden og livene til menneskene som bor i storbyen.

I denne kolleksjonen har Zuzana Spustova latt seg inspirere av den argentinsk-italienske artisten Lucio Fontana, som er en pioneer innen tredimensjonal kunst.

Kolleksjonen består av gull- og sølvbelagte smykker som ulike øreringer i flerdimensjonale former som kan styles sammen for en unik look, ringer du kan stable oppå hverandre, delikate halskjeder og enkle armbånd.

– Å skape et helt nytt smykkekonsept for et brand med en så sterk estetikk var en spennende utfordring. Jeg ville skape noe helt nytt, samtidig som jeg ville beholde varemerkets signatur. Og det var derfor jeg valgte å leke med den krøllete overflaten av et papirark, som plutselig ble et helt nytt objekt med en organisk form og et eget romlig uttrykk, sier Zuzana Spustova.

Smykkene i kolleksjonen koster alt fra 100-600 kroner, og vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på Arket.com!

Les også:

Vinterskoene vi sverger til denne sesongen!

Powered by Labrador CMS