Månedshoroskop: April 2019

Foto: Imaxtree

Slik blir april for ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop april 2019: Som vi har lengtet etter april!

Bar asfalt, sneakers, dongerijakke, hvite jeans, kjoler og skjørt – Vi er så klare for vår.

Hvordan blir april for ditt stjernetegn?

Sjekk i vårt store månedshoroskop!

Væren

Væren er zodiakens første horoskop og styres av krigsplaneten Mars, som står for driv, energi og det maskuline. Du er en pioner som elsker å starte nye prosjekter, men er ikke nødvendigvis like flink til å avslutte dem. Væren er ofte en karismatisk leder som elsker utfordringer; ingenting er for slitsomt eller komplisert for deg. Når det kommer til kjærlighet, er du svært lidenskapelig. For en Vær finnes det ikke noe som heter platoniske forhold, tvert imot skal det være ildfullt og fysisk for at du skal trives. Det negative ved tegnet er at Væren kan være selvopptatt, dumdristig og veldig utålmodig.

Månedshoroskop april 2019

Væren​ 21. mars – 20. april

April er din måned, og det merkes på hele din person. Nå når våren snart er her, begynner du å livne opp. Dette er den beste tiden på året – spesielt for tidlig fødte Værer. I løpet av april dukker det opp mange nye utfordringer på jobben, og dette passer deg bra. Du synes det er moro med variasjon, og du har ingen problemer med å forholde deg til forandringer. I midten av perioden får du en ny kollega som fullstendig trollbinder deg. Det er noe med vedkommendes personlighet som får deg til å tenke på ham eller henne stadig vekk. Er du i et forhold, kan dette bli en vanskelig periode. Du har mange tanker som surrer rundt i hodet ditt.

Tyren​ 21. april – 21. mai

April blir en av dine beste måneder. Akkurat som Væren er du et vårmenneske, og du kjenner hvordan livet sakte, men sikkert begynner å bli bedre. Du er ikke lenger like trøtt om kveldene, og du orker å planlegge aktiviteter utenfor jobben. Plutselig føler du deg glad og sosial. Du ringer gamle venner og inviterer familien på søndagsmiddager. Også økonomisk er dette en blomstrende periode; du får noen ekstra penger og kan unne deg litt luksus.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

I løpet av måneden kan noe blir veldig annerledes i livet ditt. Dette kan ha med jobben eller en kollega å gjøre. På sikt er det en positiv forandring, men akkurat nå kjennes det tungt. Du tar tak i ulike utfordringer som har med privatliv og jobb å gjøre. Det viktigste for deg i denne perioden er å ikke rygge unna når det gjelder noe som er viktig for deg. Det er så lett å bli engstelig når mye står på spill.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Akkurat nå er du svært følsom, og det gjør at du lett kan rammes av sjalusi denne perioden – spesielt om du er nyforelska. Du sliter med å akseptere kjærestens behov for frihet. Helst vil du tilbringe hver eneste våkne stund sammen med ham, men kjæresten din ser annerledes på forholdet enn det du gjør. I midten av april får du gode nyheter vedrørende sommeren. Dette er informasjon som du lenge har gått og ventet på.

Løven 23. juni – 23. august

April kommer med vår, avslappethet og mange herlige opplevelser. Det blir en intensiv måned både privat og på jobben. Akkurat nå stiller du høye krav til deg selv om å lykkes på jobben, og iblant føler du deg utilstrekkelig. En nær venn er der for deg, og støtter deg når det trengs. Vedkommende har et ønske om å få deg til å roe deg ned og ta ett problem om gangen. Som singel blir du veldig flørtete denne måneden.

Jomfruen 24. august – 23. september

April blir en berusende, herlig og usedvanlig intensiv måned. Det er fullt opp både på jobben og privat, og noen ganger blir du lei deg for at du tvinges til å velge bort å møte mennesker som du virkelig har lyst til å treffe. Balansegangen mellom å være på høyden sosialt og å være en fokusert medarbeider er vanskelig, men du greier deg bra. I løpet av april blomstrer kjærligheten, og i slutten av perioden venter en hyggelig reise.

Vannmannen 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

April dreier seg om krav og belønninger. Du gjør det bra på jobben, og det vil på sikt gi deg økonomiske fordeler. I løpet av denne måneden dukker det opp en del utgifter, men det håndterer du. Du vurderer å unne deg en kortere helgetur eller noe lignende for å stikke av fra hverdagen noen dager. I slutten av perioden kan du smykke deg med en personlig triumf.

Fiskene 20. februar – 20. mars

For din del blir det en god start på april. Gamle problemer er løst, og du føler deg harmonisk på de fleste områdene i livet. Er du i et forhold, er dette en fin tid. Selv om dere ikke sees så ofte som du skulle ønske, har dere det veldig bra når dere er sammen. I løpet av denne perioden støtter du en venn som ikke har det så greit på jobben. Vedkommende føler seg fortapt.

Det er mer stress i tegnet ditt enn noensinne, og det kan virke som om du er redd for at du skal gå glipp av noe om du skrur ned tempoet. Du planlegger mye, og ofte lang tid i forveien. Når det gjelder jobben, er dette en stressende, men utrolig lærerik periode. Du får virkelig utfordret deg selv, og du kjenner på at du vokser både som kollega og menneske. I slutten av april tar du kontakt med en person fra fortiden.

Vekten 24. september – 23. oktober

April bringer gode vårfølelser til tegnet ditt. De som ikke kjenner deg så godt, kan synes at du oppfører deg litt underlig. Du blir flørtete, glad og veldig utadvendt. Som singel har du, om du føler deg klar for det, gode sjanser til å få deg en kjæreste, men det er ganske stor sannsynlighet for at du trives så godt med livet ditt at du ikke ønsker å komplisere det med et forhold. I slutten av måneden blir det tyngre økonomisk.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

I løpet av april begynner du å se etter nye utfordringer. Våren gjør deg rastløs, og du føler at du trenger noe nytt i livet ditt. Dette er en tid for forandringer, og det kan dreie seg om betydelige endringer som å bytte bolig, søke ny jobb eller å kaste seg hals over hode inn i et nytt forhold. I løpet av april bør du unngå fysisk arbeid. Nå er det er en større risiko for å pådra seg for eksempel belastningsskader.

Skytten​ 23. november – 21. desember

April blir en god måned. Uansett om du er singel eller i et forhold, så dreier mye seg om kjærlighet og følelser denne perioden. En venn har kommet til å bety en hel del for deg, og det er til han eller henne du går om du har problemer og trenger gode råd. På jobben øker tempoet betydelig denne måneden, og du sliter med å henge med i svingene. Du synes sjefene dine stiller urimelige krav både til antall timer på jobb og økonomi.​​

Steinbukken 22. desember – 22. januar

Powered by Labrador CMS