Hva med en glødende festlook til helgen?

Gå for aprikosfargede lepper og øyelokk, og masse glød!

Publisert Sist oppdatert

Aprikosfargede lepper og øyelokk er superlekkert, og det er en trend som enkelt gir oss følelsen av sol og sommer.

Vi elsker den glødende looken til makeupartist Tom Pecheaux, med mange lag maskara i kombinasjon med aprikosfargede lepper og øyne. Bare ta en titt på Elsa og Gigi!

Mer skjønnhet: Foundation til perfekt hud!

Slik får du looken:

Og dette er ikke en vanskelig makeup å legge. Begynn med en god base, og bruk gjerne en olje både på huden og i håret. Fuktighet er et must! Så prøver du deg fram med highlighter, vi liker å bruke kremstifter, både rundt øynene og på kinnbeina. Her er produktene du trenger (i tillegg til en god svart maskara, selvsagt):

  1. Bobbi Brown Glow Stick, 380,-// 2. Diorblush Color & Light, 435,-// 3. Oribe Côte d’Azur Hair & Body Oil 660,-// 4. Dermalogica Phyto Replenish Oil, 995,-// 5. YSL Vernis à levres, 330,-// 6. Dior Contour Lipliner, 235,-

Først av alt, få deg en highlighter! Kremstifter har en lett konsistens, samtidig som de gir deg den rette sensommergløden som vi ønsker å ta med inn i høsten. Vi foreslår Glowstick fra Bobbi Brown i fargen Beach Babe, eller vår absolutte favoritt for tiden: Diorblush Colour & Light i fargene Plum Shimmer og Peach Glow. Dette er en kremet stift med en nydelig matt blush på den ene siden og en highlighter i perlemorsfarge på den andre.

Hett tips: Bruk highlighteren i øye­kroken, langs neseryggen og på kinnbeina for å få en ekstra glødende effekt.

Håret skal også gløde, og ved hjelp av denne oljen fra Oribe til både hår og kropp. Den lukter himmelsk, samtidig som hud og hår blir smidig og ser luksuriøst ut! En superdeilig olje til ansiktet trenger du også – som gir deg basen for en sunn og frisk hud. Phyto Replenish Oil fra Dermalogica er en favoritt.

Nydelig aprikosfarget leppestift er et must, og denne fra YSL i farge nr 48 er perfekt!

En lipliner med myk konsistens, som gir nydelig farge til leppene.

God, aprikosfarget helg til deg!

Flere skjønne tips fra ELLE.no

Derfor bør du bruke olje i ansiktet

Foundation til tør hud

Powered by Labrador CMS