Mariah Carey: – Jula er ikke avlyst!

Foto: RUVEN AFANADOR on an iPhone 12 Pro Max . Styling: DIANDRE TRISTAN

Lite sier mer jul enn Mariah Carey og «All I want for Christmas is you». ELLE har fått et eksklusivt juleintervju med superstjerna.

Publisert Sist oppdatert

Saken er gjengitt i samarbeid med ELLE.com.

Det er vel ingen overraskelse at Mariah Carey gir oss en skikkelig jule-boost, og kanskje har vi aldri trengt det mer...

Det hele starter med noen lengselsfulle strofer, like lange som du kan strekke den perfekte fløtekaramellen uten at den ryker.

«I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need.»

Så, helt uten forvarsel, eksploderer lengselen inn i halsbrekkende vokallinjer. En bjelle klinger. Og dopaminet treffer deg så hardt at det føles ut som om du plutselig får alle julegavene du noensinne har ønsket deg og får, igjen, klemme alle du er glad i. Og mens alt dette skjer, faller helt perfekte mengder snø ned i bakgrunnen.

Uansett hvor mange ganger du har hørt Mariah Careys «All I want for Christmas is you», så slår den deg like hardt hver eneste gang. Sånn er det i alle fall for oss i ELLE.

Jakke, Maison Atia. Smykke, Dolce & Gabbana. Foto: Ruven Anfanador (iPhone 12 Pro Max). Styling: Diandre Tristan.

Julelåta har en så høy kulturell status at den topper google-søkene hvert eneste år.

I USA i år har den blitt mye spilt under feiringene av valgresultatet takket være et innslag laget av komikerne Demi Adejuyigbe og Addie Weyrich. Mariah Carey har delt klippet på sin Twitter-konto.

– «Det er fantastisk å være en del av denne storslåtte feiringen, og det tok meg virkelig på senga», uttalte Carey om at julesangen fikk en tidlig start i år. – «Det har vært et utrolig vanskelig år, og jeg føler at folket virkelig trengte noe å feire. Hele tiden hører vi: vi kan ikke være sammen, vi kan ikke feire, det er avlyst og det er avlyst».

Er det en kjendis som kan assosieres med jul, så er det uten tvil Mariah Carey. Og ifølge henne, er det et faktum at mange ting er avlyst nå, men julestemningen er absolutt ikke avlyst.

Mariah Carey er selve symbolet på julens startskudd i USA. I fjor var det 1. november. Da la hun ut en video hvor hun sa at «Nå er det på tide!». Hun hadde selvfølgelig fått go fra nissen...

Men på grunn av COVID-19 har årets jul kommet litt tidligere enn vanlig, og Mariah Carey er helt enig i dette unntaket.

– «Jeg har aldri hatt noe ønske om å starte for tidlig. Jeg har ofte tenkt at julen starter for tidlig, men i år så er jeg helt med på det», sier hun.

Mariah Carey i julespesialen på Apple TV+.

2020 har, uten tvil, vært tøft, men det har allikevel vært et bra år for Mariah Carey.

Hun er kjent for å ikke erkjenne det samme tidsaspektet som vi dødelige, men hun feiret 30-årsjubileum som artist med legendariske ukentlige utgivelser, til fansens store begeistring, under navnet MC30.

Hun ga ut den bestselgende selvbiografien The Meaning of Mariah Carey, som ryktene sier kan bli å se på lerretet. Og hun ga ut et dobbeltalbum med materiale som ikke har vært utgitt før, i tillegg til hennes egne favoritter fra arkivet; The Rarities.

Siden februar har hun jobbet med Mariah Carey`s Magical Christmas Special: et god gammeldags show som kom ut på Apple TV+ 4. desember. Selvfølgelig med soundtrack, som også er tilgjengelig på Apple Music, men som også kommer på andre musikkstrømmetjenester 11. desember.

https://www.youtube.com/watch?v=G2bx3FzgJ6o

Og som ikke den julegaven var nok fra juledivaen over alle divaer, gir hun deg en helt ny versjon av Oh, Santa! med Ariana Grande og Jennifer Hudson, Misty Copeland er sukkertøyfeen fra Nøtteknekkeren, men Mariah Carey synger like godt Tchaikovsky sjæl... Hvem trenger symfoniorkester?

Snoop Dogg, Billy Eichner, Tiffany Haddish og Careys tvillinger på 9 år, Moroccan og Monroe, er også med på showet.

Her er det bare å finne fram gløgg og julegodis, for dette vil du ikke gå glipp av!

https://www.youtube.com/embed/w_olF-UCINY

Les mer om Mariah Careys fantastiske karriere, julefeiring og årets store julespesial på ELLE.com.

Powered by Labrador CMS