ELLE tester: Apple Watch Series 6

En av årets største nyheter fra Apple, og som det var knyttet store forventninger til, er Apple Watch Series 6. Vi har testet it-klokka...

Publisert Sist oppdatert

Apple Watch Series 6 har blitt en stor snakkis i 2020. Vi har tatt en liten titt på den nye dingsen alle vil ha, og kan anbefale å sette den på årets ønskeliste.

– Det er lov å drømme...

Apple Watch Series 6 test

Hva er nytt med Apple Watch Series 6?

Apple Watch Series 6 er hele 20 prosent raskere. Du har fortsatt opptil 18 timers batteritid, men raskere lading og klokka kan fullades på under en og en halv time.

Vi må ærlig innrømme at vi ikke har hatt Apple Watch tidligere, og ikke helt skjønt vitsen... Men nå gjør vi altså det.

Nye funksjoner for helse og trening

Sensor og app for måling av oksygen i blodet, er noe av nyhetene på Apple Watch Series 6. En genial funksjon for deg som trener mye og bruker pulsklokke. Denne funksjonen gir god innsikt i helsetilstanden din, og gir deg noe å jobbe mot. En god motivasjon spesielt i år, som har vært preget av hjemmetrening.

Det er også ny høydemåler, perfekt for deg som liker å gå tur i fjell.

Vi må også si at vi liker veldig godt funksjonen hvor klokka følger med at du vasker hendene dine lenge nok og minner deg på at du må vaske de med jevne mellomrom. – Genialt!

Ny look

Nå kan du velge i enda flere freshe farger.

Nye Apple Watch kommer i nye urkasse-finisher og remmer. Klokken kommer i en helt ny blåfarge og du kan velge mellom urskiver i, blant annet, aluminium i sølvfinish, gullfinish, stellargrå eller «product red» med matchende røde remmer.

Vår favoritt er, uten tvil, den gullfargede med sandrosa reim – så lekker og feminin.

Det er også forbedret retina-skjerm, som alltid er på, med sterkere lys.

Det er også ny look på remene, som gir en skreddersydd og behagelig passform. De er kjempegode å ha på uten de tradisjonelle spennene og låsene.

Du får også kjøpt Nike Sport Band og Nike Sport Loop i nye farger til klokka. Den nye urskiva Nike Compact kan lastes ned, og gir deg flere Nike Run Club-komplikasjoner.

Apple Watch Hermès

Og for deg som elsker mote: Apple Watch Hermès er jo i sin egen klasse med urkasser av blankt og stellarsvart rustfritt stål, og kommer med Simple Tour- og Double Tour-remmer i nye, rålekre farger.

I høstkolleksjonen får du også kjøpt Hermès Attelage Simple Tour- og smalere Attelage Double Tour-remmer. De har elegante fester til urkassen, som oser av Hermès og merkets ikoniske historie innen hestesport.

WatchOS 7

Programvaren har, blant annet, familieoppsett, søvnsporing, automatisk gjenkjenning av håndvask, nye treningsformer og du kan enkelt laste ned forskjellige urskiver og dele disse.

Hva koster Apple Watch Series 6?

Apple Watch Series 6 (GPS) koster fra 4.690 kroner og Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) fra 5.890 kroner.

Etter å ha testet klokken i noen uker nå, må vi vel innrømme at vi ikke vil gi den tilbake.

Apple Watch Series 6 er den smarteste smartklokka vi har prøvd, i tillegg til at den er fin, behagelig å ha på og enkel å bruke.

Stort pluss for rask lading, lang batteritid og treningsfunksjonene.

Powered by Labrador CMS