Anwar Hadid eller Ben Simmons?

Okey Miss Jenner, nå må du snart bestemme deg...

Publisert Sist oppdatert

Er det virkelig noe mellom Kendall Jenner og broren til Gigi og Bella Hadid?

Supermodellen har nemlig blitt observert sammen med Anwar Hadid flere ganger den siste tiden. Paret feiret Labor Day sammen denne helgen og ble også observert sammen på tivoli.

Bildene Just Jared har fått tak, viser Kendall og Anwar sammen på Malibus årlige Chili Cook-Off Fair. De to ser ut til å kose seg i hverandres selskap mens de ler og tar en karusell sammen.

https://www.instagram.com/p/BnMONHqlw9H/?taken-by=kendallandanwarnewss

https://www.instagram.com/p/BnMOAWKlZA-/?taken-by=kendallandanwarnewss

Og disse Insta-bildene viser Anwar og Kendall som spiller beer pong sammen.

https://www.instagram.com/p/BnSQmJWlYxv/

I juni i år begynte ryktene å svirre rundt Kendall og Anwar etter at vitner så de råkline på en fest i New York.

https://www.instagram.com/p/Bm8g2ROBznd/?taken-by=kendallandanwarnewss

Harpers Bazaar kan rapportere om at det tidligere denne uken verserte rykter om at Kendall Jenners forhold til NBA-spilleren Ben Simmons kan være over. Og Anwar gjorde det slutt med sin daværende kjæreste, Nicole Peltz i mai i år. Men betyr det at Anwar og Kendall dater nå?

Etter det offentlige kysset i juni, hevdet Kendall at det ikke var noe seriøst mellom de to. Og at de bare hadde vært ute på byen med venner og hatt det gøy.

Kort tid etter kysset virket det også som at Kendall Jenner og Ben Simmons forhold var blitt mer seriøst, det var også snakk om at Kendall og Ben Simmons skulle flytte sammen. Men det kan virke som at forholdet nå er blitt satt på vent og at det er Anwar Kendall Jenner er mest interessert i.

Les også:

Ny utroskandale ryster The Kardashians

Powered by Labrador CMS