ELLE tipser: Lørdag på Vestkanttorvet

Foto: Imaxtree

Lørdagsaktivteten over alle lørdagsaktiviteter!

Publisert Sist oppdatert

Vi liker å tipse om ting å gjøre eller oppdage i hovedstaden når vi kommer over kule ting eller steder å besøke. Denne gangen vil vi tipse om et av mine favoritt-bruktmarkeder i Oslo, nemlig Vestkanttorvet. Vestkanttorvet, som er åpent hver lørdag fra 09:00 til 17:00, er virkelig verdt et besøk. Markedet ligger sentralt på Briskeby, og like rundt hjørnet finner vi Frognerparken og nok av hyggelige caféer.

Vestkanttorvet brukt-, antikk- og klesmarked

På Vestkanttorvet er det mange forskjellige boder og det selges alt fra lekre vintage-skatter som vesker, klær, trenchcoats, silkeskjerf og ikke minst gjenstander som kan ha lang, lang historie. Flere populære merker som Ganni og Louis Vuitton er ofte motemerker å spotte her. Sist jeg var der så jeg flere fab, vintage Burberry trenchcoats, og leter du etter lekkert krystall eller nytt servise er dette stedet å lete.

Foto: Instagram @linneklund

Ikke nok med at markedet er verdt å besøke, men man kan selv (enkelt) leie plass en lørdag å selge egne ting også. Vil man fornye høstgarderoben denne sesongen, er det å rydde opp i skuffer og skap, leie seg en plass på bruktmarkedet og selge ting før man kanskje går til innkjøp av noe nytt (eller brukt), er dette den ultimate måten å gjøre det på. Hvorfor ikke gå sammen noen venninner en lørdag å selge ting som fortjener et nytt hjem?

Leter du etter noe hyggelig å gjøre denne helgen – ta en tur til Vestkanttorvet på lørdag!

Foto: Imaxtree

Tre ting vi ELLEsker å kjøpe brukt!

Trenger du tips til hvor du kan dra ut å spise i Oslo? Sjekk disse stedene!

Powered by Labrador CMS