Lockdown-"aktivitetene" du kan gjøre i helgen

Foto: Hanna Roen Olsen / Instagram @theboldtypetv

Vi tipser om vår favorittserie, ansiktsmaske og vår go-to oppskrift på varm kakao!

Publisert Sist oppdatert

Det er fredag og helg, og selv om vi begynner å bli vant til å være mye hjemme nå, begynner det kanskje å bli litt i tøffeste laget for mange?

I dag er det ett år siden koronapandemien rammet Norge for fullt, og første lockdown inntraff – vi er nå inne i lockdown nummer fire. Vi kan i hvert fall merke at noen dager kan være litt ekstra tøffe, og vi savner kolleger, venner, familie (selv familiebursdager) og jentekvelder.

Så, vi vil tipse deg om det beste vi har å by på. Vi har blant annet en skikkelig bra serie, en god ansiktsmaske og en deilig og litt sunnere kakao-oppskrift som du enten kan nyte hjemme eller ta med i termosen ut på tur.

Vi har valgt å kalle dagens helgetipse for lockdown-"aktiviteter" – så her er de:

The Bold Type

Har du enda ikke sett denne feelgood-serien The Bold Type, som lenge har vært tilgjengelig på NRK, men som nå også er tilgjengelig på Netflix? Da har du en perfekt serie du kan binge i helgen!

Vi er i gang med å se den for andre gang...

Foto: Instagram @theboldtypetv

Serien handler om de tre venninnene Kat, Jane og Sutton som jobber i mote- og skjønnhetsmagasinet Scarlet. Alle tre har sine drømmer og de jobber alle hardt for å få det til. Sutton har en drøm om å jobbe i motebransjen, Jane vil formidle de beste historiene og Kat, som sosiale medier ansvarlig i Scarlet, er opptatt av at de skal ha en stemme.

Foto: Instagram @theboldtypetv

Vi får være med disse damene på oppturene og nedturene i livet, og for å nevne noe får vi ta del i hemmelig dating med kjekkasen fra kontoret, kjærlighet, kjærlighetssorg, venninnekvelder og masse, masse glede.

Hele fire sesonger ligger klare på Netflix.

Hjemmespa med ansiktsmaske

Hvem elsker ikke ansiktsmaske og følelsen av å føle seg skikkelig fresh – det fortjener vi nå, synes vi.

«Hjemmespa» har blitt et begrep som vi bare digger. Her kan du ta frem det du har, om det er ansiktskrem, ansiktsmaske, en god body lotion, peeling, scrub og alt du måtte ønske. Det anbefaler vi deg å gjøre i helgen. Ta frem alt du har av skjønnhetsprodukter og lag et eget hjemmespa.

Vi vil tipse om våre to favoritt-ansiktsmasker for anledningen, nemlig en fra The Body Shop og en fra Noon.

Igloo Mask fra Noon/Beths Beauty, kr 759.

Denne fuktighetsgivende ansiktsmasken er perfekt å påføre etter hudpleierutinen din. Den kan svi litt i starten, men roer seg veldig fort – den er som en tykkere ansiktskrem. Du kan velge å la den ligge på i femten minutter, eller lenger. Man kan også gjerne sove med den over natten.

Har du tørr hud er denne super, da den er veldig fuktighetsgivende. Og bonusen er: den lukter veldig godt.

Ansiktsmaske fra The Body Shop, kr 329.

Denne ansiktsmasken fra The Body Shop lukter så godt, og du får så myk hud etterpå. Den er vegansk (det liker vi), og veldig fin hvis man har sensitiv hud. Konsistensen er litt kremete og grøtaktig, da den er laget med havregryn. Med denne føler vi at vi får myk hud etterpå og den lukter også veldig godt. Den kan påføres etter du har renset huden og kan sitte på i ca. 5-10 minutter.

En sunnere kakao

Sunn kakao: Denne oppskriften på varm kakao er en sunnere variant og er naturlig søt. Lag denne i helgen enten om du bare skal være hjemme eller ut på skitur på hytta.

Ingredienser

Oppskriften tilsvarer én kopp varm kakao

3 ts økologisk kakao

2 1/2 ts økologisk akasie honning

3 dl mandelmelk

Slik gjør du

Mål opp melken og hell over i en kjele.

Tilsett kakao og visp til den blir klumpfri.

Tilsett akasie honning.

Varm opp til kokepunkt.

Trekk av platen.

Vær varsom med målingen av kakaopulver da det er mye smak og lite sødme. Tilsett mer akasie-honning om ønsket. Og selvfølgelig, om du vil – krem på toppen!

God helg!

Flere serietips? Det finner du her.

Powered by Labrador CMS