Skjønnhet

Til han: 16 grooming-tips til partysesongen

Harlem Alexanders beste tips til festen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hudhelse.

Hårstylist Harlem Alexander gir deg sine beste tips til styling, grooming og hudpleie for festsesongen. Se alle de nevnte produktene nederst i saken.

DITT BESTE PARTYTRIKS?

– Mitt partytriks den kommende sesongen blir å stå på hendene på en strand i Mexico.

HVA HAR DU ALLTID MED DEG PÅ FEST?

– Jeg liker å gjøre alt på forhånd så jeg ikke trenger å ha med noe på fest. Styler man alt på forhånd, trenger man ikke produkter, bare nøkler og bankkort. Keep it simple!

HVA KLER DU DEG HELST I?

– Jeg er veldig fan av sett. Jeg er ikke så glad i skjorter, men en matchende jakke og bukse er alltid en sikker vinner. Jeg synes det er veldig viktig å føle seg komfortabel. Når det kommer til klær, er jeg ikke så veldig opptatt av merker, så lenge de sitter fint på kroppen. Pris har heller ikke så mye å si, så lenge jeg føler meg vel. Jeg handler derfor ofte på H&M, COS eller Zara – jeg liker heller å legge mer penger på ordentlige sko, og gode produkter til hår og hud.

Harlem sine hudpleietips kan følges av både kvinner og menn, og gir et fantastisk utgangspunkt for en sunn og frisk hud – og ikke minst nydelig festglød.

HVORDAN HOLDER DU HUDEN I SJAKK GJENNOM FESTSESONGEN?

– Det er som sagt viktig med en god hudpleierutine. Men om man får utbrudd eller blir veldig tørr i perioder, vil jeg anbefale å bruke en god ansiktsmaske. Jeg bruker ZO Skin Health Complexion Clearing Masque, og sover med den om natten. Det er også viktig å drikke masse vann – det kan hjelpe om man har uren hud. Selv liker jeg å drikke vann med eplecidereddik som skal rense kroppen. Det skal visstnok være bra for oss, og jeg synes også det smaker godt.

TOPP TRE PRODUKTER FOR MENN?

– Hvis jeg må velge tre produkter alle menn bør ha, så er det disse:

1. En god ansiktsrens som bør brukes både morgen og kveld. Jeg bruker Gentle Cleanser fra ZO Skin Health. Det er veldig viktig å vaske bort alle bakterier og urenheter for å få best mulig effekt av kremer man påfører etterpå.

2. Oil Control Pads fra ZO Skin Health.

3. Sist, men ikke minst: En god parfyme. Selv liker jeg lette dufter uten for mye alkohol. Se gjerne etter oljebaserte unisex-dufter. En personlig favoritt er Molecule 01 fra Escentric Molecules.

DITT BESTE «GLØD»-TIPS?

– ZO Skin Health Oil Control Pads. De strammer opp huden og gir masse glød uten at huden ser fet ut. Produktet trekker sammen porene og etterlater huden glatt. Det funker!

DINE BESTE GROOMING-TIPS?

– Hår: Etter jeg har vasket håret med sjampo og balsam, tørker jeg det litt med et håndkle. Så tar jeg i saltvannsspray og sculpting wax før jeg former det og lar det lufttørke. Når det har blitt helt tørt, former jeg resten. Sculpting wax er supert ettersom håret verken blir for matt eller for shiny – du kan lett rufse det til, eller lage en glatt look.

– Et annet tips er å bruke en hårkur som styling. Tørk håret litt og ha i kuren, så får du en veldig fin og matt look når det tørker.

– Hud: For huden er det viktig med en bra rutine. Jeg bruker disse åtte produktene fra ZO Skin Health.

8 produkter for glød:

ZO Gentle Cleanser

ZO Dual Action Scrub

ZO Complexion Clearing Masque

ZO Oil Control Pads

ZO Instant Pore Refiner

ZO Daily Power Defense

ZO Growth Factor Eye Serum

ZO Daily Sheer Sunscreen

Det er veldig viktig å bruke solkrem hver dag, og smør alltid hendene – det er der man ser alderen!

For nærmeste ZO-klinikk, se www.zoskinhealth.no

Powered by Labrador CMS